Nieuws, Blogs en Sport Nederland

Een overzicht van Nederlandse Nieuws-, Blogs en Sportsites

?wi=362754&ws=

Nieuws Nederland

RTL NIEUWS

    +

    RTL Nieuws & Entertainment

  • Schutter rijdt op vlucht met motor woning binnen in Helmond
    In Helmond is een man met een motor een woning binnengereden. Omroep Brabant meldt op basis van omwonenden dat de man even daarvoor met een vuurwapen op een lege auto had geschoten, en hij vervolgens op zijn vlucht de macht over het voertuig is kwijtgeraakt.... Read more »
  • Kritiek op akkoord: 'Rommelige financiële onderbouwing'
    Het rechtse kabinet van PVV, VVD, NSC en BBB komt er. De vier partijleiders hebben zojuist het akkoord gepresenteerd. PVV-leider Geert Wilders: "We worden van grootste oppositiepartij de grootste regeringspartij. De zon gaat weer schijnen in Nederland." De oppositie en belangengroepen hebben forse kritiek. Volg hier de allerlaatste ontwikkelingen over... Read more »
  • Laatste zaak rond dodelijk drama Astroworld Festival start in september
    De laatst overgebleven rechtszaak rond het drama op het Amerikaanse Astroworld Festival begint in september. De eerste zitting staat volgens Amerikaanse media op 10 september gepland in Houston (Texas).... Read more »
  • Dramatische GTST-scène met Laura op Curaçao nu al te zien
    'GTST'-fans weten al eventjes dat ze zich mentaal moeten voorbereiden op een behoorlijk emotionele zomercliffhanger. Maar voor het zover is, gebeurt er ook nog genoeg narigheid. Bij Videoland is al te zien hoe er iets vreselijks gebeurt met Laura (Jette van der Meij, 69) op Curaçao.... Read more »
  • Duikers zetten aangespoelde zeepaardjes uit in Oosterschelde: 'Slechte zwemmers'
    Afgelopen winter zijn er langs de Nederlandse stranden tal van zeepaardjes aangespoeld. Wandelaars troffen deze – vaak onderkoelde – diertjes aan op het strand en brachten deze naar Ecomare en Diergaarde Blijdorp. Nu het zeewater weer wat warmer is, worden de zeepaardjes teruggebracht naar zee.... Read more »
  • Verkoop Duitse deel van Tennet aan Duitsland dreigt te mislukken
    Er is nog geen akkoord over de verkoop van Tennet in Duitsland aan de Duitse overheid en het risico bestaat dat zo'n akkoord er ook niet komt. Tennet beheert het hoogspanningsnet in Nederland en een groot deel van Duitsland. Nederland wil de Duitse tak verkopen, maar dat blijkt moeizaam te... Read more »
  • Tennisser Paul verslaat Hurkacz en bereikt halve finale in Rome
    Tennisser Tommy Paul staat in de halve finale van het masterstoernooi van Rome. De Amerikaan versloeg de Pool Hubert Hurkacz in een enerverende wedstrijd met 7-5 3-6 6-3.... Read more »

BLIK OP NIEUWS

    +

    Blik op nieuws - Al het nieuws uit Nederland en zijn 12 provincies

  • VEH ongerust over toekomst zonnepanelen, positief over aandacht woonproblematiek
    In het vandaag gepresenteerde hoofdlijnenakkoord staan een aantal beleidskeuzen die gunstig lijken voor huiseigenaren en woningzoekers. Vereniging Eigen Huis heeft zorgen over het schrappen van de salderingsregeling voor zonnepanelen zonder alternatief stimuleringsbeleid. Ook ontbreken maatregelen om de groeiende funderingsproblematiek aan te pakken.... Read more »
  • Defensie versterkt vuursteun Mariniers
    Defensie wil de vuursteun van het Korps Mariniers versterken met lasergeleide precisieraketten. Daarvoor schaft de organisatie 11 nieuwe lanceerinstallaties aan. Dat laat staatssecretaris Christophe van der Maat de Kamer vandaag weten.... Read more »
  • Consumentenorganisaties dienen klacht in tegen Temu
    18 Europese consumentenorganisaties hebben een klacht ingediend bij hun nationale toezichthouders tegen de Chinese webwinkel Temu. Volgens de consumentenbonden houdt Temu cruciale informatie achter en gebruikt het platform dark patterns om consumenten te beïnvloeden.... Read more »
  • Aanhoudingen na steekincident in Groningen
    Op de Nieuwe Markt in Groningen vond woensdagavond 16 mei een steekincident plaats. Hierbij zijn twee personen lichtgewond geraakt. Beide mannen zijn aangehouden.... Read more »
  • Drie mannen aangehouden op verdenking van grootschalige digitale oplichting
    De politie heeft vorige week dinsdag 7 mei drie verdachten aangehouden in een onderzoek naar digitale oplichting. 'Het gaat om een 20-jarige en 22-jarige Rotterdammer en een 22-jarige man uit Papendrecht', zo meldt de politie donderdag.... Read more »
  • Auto over de kop geslagen bij ongeval in Balloo
    Woensdagavond rond 18.00 uur ging het flink mis voor een bestuurder van een auto in het Drentse Balloo.... Read more »
  • CBS: Werkloosheid in april licht toegenomen
    Het aantal werklozen is in de afgelopen drie maanden toegenomen, met gemiddeld 2.000 per maand. In april waren er 375.000 mensen werkloos, dat is 3,7 procent van de beroepsbevolking. Dit meldt het CBS donderdag op basis van nieuwe cijfers.... Read more »

NU.NL

NIEUWS.NL

    +

    Nieuws.nl

  • Tennisser Paul verslaat Hurkacz en bereikt halve finale in Rome
    ROME (ANP) - Tennisser Tommy Paul staat in de halve finale van het masterstoernooi van Rome. De Amerikaan versloeg de Pool Hubert Hurkacz in een enerverende wedstrijd met 7-5 3-6 6-3. Het bericht Tennisser Paul verslaat Hurkacz en bereikt halve finale in Rome verscheen eerst op Nieuws.nl.... Read more »
  • Sportmerk Under Armour lager op Wall Street na winstwaarschuwing
    NEW YORK (ANP) - Sportkledingmerk Under Armour ging donderdag omlaag op de aandelenbeurzen in New York. Under Armour kwam met een winstwaarschuwing voor het lopende boekjaar door "uitdagende marktomstandigheden". Het aandeel stond 1 procent in het rood in de vroege handel. Het bericht Sportmerk Under Armour lager op Wall Street... Read more »
  • Universiteit: colleges bezet pand afgelast, mensen naar buiten
    DEN HAAG (ANP) - Alle colleges in het donderdag bezette pand van de Universiteit Leiden in Den Haag zijn afgelast. Iedereen die in het gebouw is, heeft het verzoek gekregen naar buiten te gaan. Dat bevestigt een woordvoerder van de universiteit. Een verslaggever van het ANP ziet tientallen studenten naar... Read more »
  • Kabinet bekijkt alternatieven voor verkoop Duitse tak TenneT
    DEN HAAG (ANP) - De verkoop van de Duitse tak van netbeheerder TenneT aan de Duitse staat laat nog altijd op zich wachten. De onderhandelingen duren langer dan gehoopt, erkent demissionair minister Steven van Weyenberg (Financiën). Hij gaat daarom samen met het staatsbedrijf alvast alternatieven in kaart brengen voor het... Read more »
  • Advocaat aangehouden UvA-demonstrant wil uitstel van proces
    AMSTERDAM (ANP) - De advocaat van de 22-jarige Toby B., die zich moet verantwoorden voor geweld tegen de politie tijdens het protest bij de Universiteit van Amsterdam, wil uitstel van het proces. Dat zei ze aan het begin van de snelrechtzitting bij de rechtbank in Amsterdam. Volgens de raadsvrouw is... Read more »
  • Flevoland blij met plannen voor landbouw en visserij
    LELYSTAD (ANP) - De provincie Flevoland is blij met de plannen voor land- en tuinbouw en visserij in het hoofdlijnenakkoord van de aanstaande regering van PVV, VVD, NSC en BBB. "Het is positief dat het hoofdlijnenakkoord prioriteit geeft aan het 'kunnen verdienen van een goede boterham binnen het land- en... Read more »
  • Honderden bij pro-Palestijnse betoging Rotterdam Centraal
    ROTTERDAM (ANP) - Honderden mensen staan op het plein voor Rotterdam Centraal voor een pro-Palestijnse betoging, ziet een verslaggever van het ANP. Er worden leuzen geroepen en mensen hebben Palestijnse vlaggen. De sfeer is rustig. Het bericht Honderden bij pro-Palestijnse betoging Rotterdam Centraal verscheen eerst op Nieuws.nl.... Read more »

TWEAKERS

    +

    Tweakers Mixed RSS Feed

  • Nieuwe bv zegt door te gaan met Refurbished.nl en erkent impact faillissement
    De nieuwe bv Refurbished Store International BV zegt door te gaan met Refurbished.nl. Het bedrijf dat tot voor kort eigenaar was van die webwinkel, ging deze week failliet. De nieuwe bv zegt claims te willen overnemen.... Read more »
  • Amerikaanse studenten gebruikten kwetsbaarheid in Ethereum-tool voor diefstal
    Twee Amerikaanse broers hebben voor 25 miljoen dollar aan ether gestolen door gebruik te maken van een kwetsbaarheid in MEV-Boost, een tool voor validators van transacties voor op de Ethereum-blockchain.... Read more »
  • Nieuwe provider Digi Belgium start voor het einde van het jaar
    De nieuwe Belgische provider Digi Belgium begint voor het einde van het jaar met het aanbieden van bellen en mobiel internet. De provider kreeg in 2022 bij de veiling 5G-spectrum in handen en sloot een overeenkomst met Proximus voor roaming.... Read more »
  • Google kondigt Wear OS 5 aan met betere accuduur en aanpassingen aan watchfaces
    Google heeft Wear OS 5 aangekondigd, een nieuwe versie van zijn besturingssysteem voor horloges. Daarin zitten onder meer verbeteringen in accuduur tijdens het gebruik van apps als Google Maps, waardoor horloges langer moeten werken op een acculading.... Read more »
  • Meta begint met factchecking op Threads
    Meta is begonnen met een programma voor factchecking van posts op Threads. Tot nu toe maakte Threads gebruik van het bestaande programma van Facebook en Instagram. Hoe het nieuwe programma er precies uitziet, is onbekend.... Read more »
  • AI-stemmenmaker ElevenLabs komt met app om teksten voor te lezen
    AI-audiomaker ElevenLabs heeft de app Reader uitgebracht, waarmee gebruikers teksten kunnen laten voorlezen. Het is de eerste app voor consumenten van het bedrijf, dat geldt als een van de meestbelovende AI-start-ups.... Read more »
  • Cyberduck 8.9.0
    Versie 8.9.0 van Cyberduck is uitgekomen. Dit programma, dat onder een gpl-licentie wordt uitgebracht, is een ftp-, sftp- en webdav-client, en heeft daarnaast ondersteuning voor diverse cloudopslagdiensten die van S3 of de OpenStack-api gebruikmaken. Het programma beschikt over een overzichtelijke interface en ondersteunt technieken als Spotlight, Bonjour, Keychain, Applescript en... Read more »

MEDIACOURANT

    +

    Mediacourant.nl

  • Patricia Paay gedist door Videoland: ‘Zij krijgt géén dramaserie!’
    Patricia Paay© SBS Patricia Paay krijgt niet net als Patty Brard een dramaserie over haar leven. Het idee is afgeschoten door Videoland, vertelt haar biograaf Bert van der Veer. “Het is klaar nu.” Zet Patty Brard met de dramaserie over haar leven een nieuwe trend? Krijgt elke BN’er straks een... Read more »
  • Raymond Mens vreesde na drama Dieuwertje ook voor amputatie
    Raymond Mens en Wilfred Genee© SBS 6 Raymond Mens vreesde na het moedige interview van Dieuwertje Blok over haar aanstaande neusamputatie óók voor zo’n ingrijpend drama. “Dan denk ik: het zal je maar gebeuren.” Vandaag Inside-ster Raymond Mens is al regelmatig openhartig geweest over enkele problemen die hij heeft, waaronder... Read more »
  • René van der Gijp: ‘Kees van der Spek scoort over andermans rug’
    Kees van der Spek en René van der Gijp© RTL, SBS René van der Gijp heeft zich aan tafel bij Vandaag Inside buitengewoon kritisch uitgelaten over Kees van der Spek, een van de programmamakers van RTL. “Het is scoren over andermans rug.” RTL heeft een aflevering van de Kees van... Read more »
  • Orgel Joke mengt zich in discussie over Joost Klein: ‘Respectloos!’
    Joost Klein en Orgel Joke© NPO Orgel Joke, een van de bekendste keyboardspelers van ons land, mengt zich in de hoogopgelopen discussie over Joost Klein. “Ik vind het zo erg. Het is gewoon respectloos.” We hebben al veel mensen en meningen gehoord over de diskwalificatie van Joost Klein op het... Read more »
  • Luuk Ikink begrijpt scheldende Gordon niet: ‘Dit mag dan wél?!’
    Gordon en Luuk Ikink© NPO, RTL Luuk Ikink begrijpt er helemaal niets van dat Gordon op de radio zowel Angela de Jong als Tina Nijkamp heeft uitgescholden. “Je mag hem niet labiel noemen, maar dit mag wel?” Ze zijn de belangrijkste vrouwelijke opiniemakers in de televisiewereld: Angela de Jong en... Read more »
  • Johan Derksen wil Tim Hofman ‘een schop onder zijn reet geven’
    Tim Hofman en Johan Derksen© RTL, SBS Johan Derksen heeft zich groen en geel geërgerd aan het optreden van Tim Hofman in de dagelijkse talkshow van Renze Klamer. “Ik zou die gozer graag een schop onder zijn reet geven.” Tim Hofman heeft een akkefietje gehad met Dilan Yesilgöz en hij... Read more »
  • NPO raakt slechts 100 miljoen kwijt: ‘Heel Holland Bakt kan blijven’
    Geert Wilders en Heel Holland Bakt© NPO, Elvin Boer De NPO wordt niet opgeheven en er komt ook geen gehalveerd budget: ze raken in Hilversum ‘slechts’ 100 miljoen euro budget per jaar kwijt. “Heel Holland Bakt kan gewoon blijven bestaan!” Een flinke meevaller voor Frederieke Leeflang en haar vrienden: het... Read more »

Blogs Nederland

SKOFTEN

    +

    Skoften RSS

  • Gifdump: 36 onverwachte momenten die je even niet zag aankomen
    Over het algemeen is bij een gifje vrij snel duidelijk waar het verhaal naar toe gaat, maar soms zie je het helemaal niet aankomen.... Read more »
  • Picdump (3601)
    Wist je dat het langste concert ooit maar liefst 639 jaar zal duren? Dit unieke muzikale evenement, bekend als het John Cage's "ORGAN²/ASLSP (As Slow as Possible)" concert, is begonnen in 2001 en zal doorgaan tot 2640. Het vindt plaats in de St. Burchardi kerk in Halberstadt, Duitsland. Het orgel... Read more »
  • Dit is zeker de allerslechtse skim-scammer aller tijden
     Je moet op sommige plekken oppassen voor skimmers. Oftewel, oplichters die stiekem apparatuur op pinapparaten plaatsen zodat ze al je gegevens en je pincode hebben en je al je geld kwijt bent. Meestal kun je die dingen absoluut niet zien zitten, maar soms valt het wel een klein beetje op.... Read more »
  • Scheidsrechter levenslang geschorst nadat 'ie 4x rood uitdeelt en meefeest met de kampioen
    Scheidsrechter Jan Smit, niet te verwarren met Jantje Smit, heeft een levenslange schorsing aan zijn broek hangen omdat 'ie naar verluidt 15 minuten blessuretijd gaf en aan de tegenstander maar liefst 4 rode kaarten uitdeelde. St. George scoorde diep in de blessuretijd de gelijkmaker en werd daardoor kampioen. De reden dat... Read more »
  • Vrouw laat zien dat ze helemaal geen man nodig heeft om de olie te verversen
    Gewoon even onder de auto kruipen, een opvangbakje meenemen en gooi maar open die kraan! Oh wacht, misschien de volgende keer toch iets beter voorbereiden.... Read more »
  • Gekte op de woningmarkt: voormalige berging van 14 m² te koop voor € 130.000,-
    In tijden van schaarste moet je soms creatief zijn om een wanhopige, Haarlemse student een poot uit te draaien. Dus als je geen kamers meer hebt om te verhuren, knal je gewoon een keuken en badkamer in een voormalige berging en je heb weer een mooi buitenkansje gerealiseerd.... Read more »
  • Virale video toont Duitse politicus terwijl hij aan openbare wc's likt
    Als politicus sta je al snel in het middelpunt van de belangstelling, en het is dan ook verstandig om eventuele vreemde hobby's voor jezelf te houden. Die memo had de Duitse Martin Neumaier, politicus voor de FDP, blijkbaar niet gekregen want er lekten een aantal bizarre video's van hem uit.... Read more »

VKMAG

    +

    News - VK Magazine

  • Kind op stepje verknalt fit check van “influencers”
    We mogen dan graag grapjes maken over de zogenaamde influencers en content creators die dag in dag uit hun best doen om ons, het volk, te voorzien van foto’s en video’s. Maar vergis je niet, er gaat een hoop tijd en energie in voor de makers.Ben je bijvoorbeeld op stedentrip... Read more »
  • Alles onthullende documentaire over 'Milli Vanilli' vanaf 1 juni op SkyShowtime
    Mensen die eind jaren 80 en begin jaren 90 luisterden naar cassettebandjes met daarop de Top 40 of naar deze lijst luisterden op de radio opgelet, er komt namelijk een alles onthullende documentaire over Milli Vanilli. We frissen nog even je geheugen op. De documentaire 'Milli Vanilli' zal vanaf 1... Read more »
  • Internet kan uit: Duitse politicus Martin Neumaier likt in virale video aan openbaar toilet
    Man man man, sommige dingen moet je gewoon niet doen of er echt voor zorgen dat dingen niet in de openbaarheid komen, zeker als je een politicus bent. En voor de Duitse Martin Neumaier, politicus voor de Freie Demokratische Partei (FDP) is het een klein beetje te laat. Zo gaan... Read more »
  • En daarom kijk je altijd of er een trap staat als je uit een vliegtuig stapt
    Het klinkt eigenlijk heel erg logisch dat je pas uit een vliegtuig stapt als er een trap of andere constructie staat waardoor je ook daadwerkelijk uit kunt stappen. Bij deze Transnusa Airlines Airbus A320 op een vliegveld in Indonesië was het toch even anders.De ladder was weggehaald, maar een medew...... Read more »
  • Deze agenten zullen nooit een discussie krijgen
    Kijk, dat zijn nou nog eens doortastende agenten. Geen slappe tosti’s die moeten luisteren naar de minister, maar agenten die ervoor zorgen dat de nukubu gewoon de wet naleeft. Als dat met de harde hand moet, dan zij dat maar zo. In Brazilië wordt respect voor de politie gewoon afgedwongen.... Read more »
  • Jutta Leerdam en haar zussen Merel en Beaudine trotseren de Noordzee
    Weet niet iedereen, maar naast de zeer geliefde, knappe, veelbesproken en talentvolle schaatskampioene Jutta Leerdam zijn er meer Leerdammertjes. Jutta heeft namelijk nog twee zussen genaamd Merel en Beaudine. Enne, die kunnen vast niet zo goed schaatsen als Jutta, maar ook deze dames mogen er 100 p...... Read more »
  • Deze kermisattractie komt vast niet door de volgende keuring
    Als je in een kermisattractie gaat zitten, ga je ervan uit dat je ook heelhuids er weer uit komt. Daar zijn allerlei strenge keuringen voor. Deze attractie wordt waarschijnlijk bij de volgende keuring keihard afgekeurd. De attractie wil namelijk maar niet doen wat het moet doen: mensen rond zwaaien...... Read more »

GEENSTIJL

DAILYBASE

ICULTURE

    +

    iCulture.nl: Apple-nieuws met een bite!

  • Getest: Setapp Mobile, de alternatieve appwinkel voor productiviteit
    Hoe bevalt Setapp Mobile, de third party-appwinkel van MacPaw? We hebben de beta getest en vertellen in deze review over onze ervaringen. Het artikel Getest: Setapp Mobile, de alternatieve appwinkel voor productiviteit lees je op iCulture.... Read more »
  • iPad Pro 2024 vs iPad Pro 2022: welke moet je hebben?
    Wat zijn nu de verschillen tussen de iPad Pro 2024 en de iPad Pro 2022? Het 2022-model is bij winkels nog steeds verkrijgbaar én fors goedkoper. Kun je beter het vorige model iPad Pro kiezen of past de nieuwste toch beter bij jou? Het artikel iPad Pro 2024 vs iPad... Read more »
  • Bedrijf achter Refurbished.nl failliet, nieuwe BV neemt het over
    Het bedrijf achter de website Refurbished.nl is dinsdag failliet verklaard. Het faillissement levert echter heel wat vraagtekens op, nadat er de afgelopen dagen een wisseling van BV's heeft plaatsgevonden. Het artikel Bedrijf achter Refurbished.nl failliet, nieuwe BV neemt het over lees je op iCulture.... Read more »
  • Apple Pencil kwijt? Zo werkt de Zoek mijn-functie van de Apple Pencil Pro
    Als je je Apple Pencil kwijt bent, is er een manier om deze weer te vinden. Maar je hebt er wel de nieuwste Apple Pencil voor nodig. In deze tip lees je hoe de Zoek mijn-functie van de Apple Pencil Pro werkt. Het artikel Apple Pencil kwijt? Zo werkt de... Read more »
  • De beste fietsnavigatie-apps voor in de stad
    Welke apps zijn geschikt voor fietsnavigatie in de stad? We bekijken de beste apps om in de stad te fietsen en zo snel mogelijk van A naar B te komen. Fietsroutes plannen, aankomsttijden bekijken en makkelijk je bestemming zoeken, het kan allemaal met deze fietsnavigatie iPhone-apps voor in de stad.... Read more »
  • Makers van Ommetje-app brengen een fietsapp uit: Toertje
    Of de naam net zo zal aanslaan als Ommetje, is nog even de vraag. Feit is wel dat de makers van de Ommetje app nu een leuke nieuwe app hebben uitgebracht, die je gaat helpen vaker de fiets te pakken voor woon-werkverkeer, korte ritjes in de buurt en eindeloze fietstochten... Read more »
  • Apple Music bepaalt wat de 100 beste albums ooit zijn: wat is jouw favoriet?
    Wat is jouw favoriete muziekalbum? Apple Music heeft sinds deze week een nieuwe ranglijst, waarbij de 100 beste albums bepaald zijn. Het is volgens de streamingdienst de "definitieve lijst van de meest fantastische albums ooit". Het artikel Apple Music bepaalt wat de 100 beste albums ooit zijn: wat is jouw... Read more »

AUTOBLOG

    +

    Autoblog.nl

  • Mercedes-Benz C-Klasse (W205) 2014-2021 occasion aankoopadvies
    Alle ins en out vertellen we je in het occasion aankoopadvies van de Mercedes-Benz C-Klasse (W205) 2014-2021. Ooit, lang geleden, had Mercedes een duidelijk en overzichtelijk gamma. Je had een dikke Mercedes (E-segment), de E-Klasse, een topklasse met de S-Klasse, een terreinwagen; de Geländewagen en een sportieve roadster die de... Read more »
  • Formule 1 motoren moeten weer gaan brullen!
    Vanaf 2030 moeten de motoren van de Formule 1 weer meer gaan brullen! Formule 1 baas Stefano Domenicali is een man naar ons hart. Hij is namelijk voor meer geluid uit de nieuwe motoren van de koningsklasse vanaf 2030. De Formule 1 motoren moeten weer gaan brullen! Domenicali wil alvast... Read more »
  • Oproep aan nieuw kabinet: duidelijkheid voor jaren!
    De Bovag vraagt, nee smeekt, nee eist, duidelijkheid en bestendig beleid voor de komende jaren… please? Niets zo veranderlijk als de vaderlandse politiek. We mogen 120 rijden, nee 130, oh nee toch 100 en nu gaan we wellicht weer naar 130. We moeten allemaal een bijna gratis Mitsubishi Outlander PHEV... Read more »
  • Is deze BMW XM dan wel mooi?
    BMW presenteert in Cannes een speciale uitvoering van de BMW XM, de Mystique Allure. Is deze dan wel mooi? Even een kijkje achter de schermen van de Autoblog redactie. We zitten met z’n allen in een app-groep en er zijn de afgelopen jaren weinig nieuwe auto’s waarover we het zo... Read more »
  • Keuzestress! Vijf identieke Italiaanse schoonheden te koop
    Vijf dezelfde zeldzame Italiaanse schoonheden om uit te kiezen… Keuzestress! Af en toe komen we toch dingen tegen… Zo krijgen we vandaag de deze tip van Jurgen doorgestuurd. Vijf Italiaanse schoonheden met Ferrari genen, gewoon in een Nederlandse showroom! De liefhebber ziet aan het plaatje hierboven natuurlijk meteen waar we... Read more »
  • Gespot – Vantage is heel erg laag en paars
    Dit artikel Gespot – Vantage is heel erg laag en paars verscheen eerst op Autoblog.nl.... Read more »
  • 130 km/u was dat niet heel onveilig? Nee dus!
    130 km/u is helemaal niet onveilig. Nou, het hoge woord is eruit: we hebben een nieuw kabinet! Zoals jullie gisteren hebben gehoord hebben vier partijen een akkoord bereikt. Daarbij vallen een hoop dingen op. Het gratis bier klotst tegen de plinten, dus alles kan en mag binnenkort weer. Dat houdt... Read more »

Sport Nederland

SPORTNIEUWS.NL

No RSS Item

FC UPDATE

RACING NEWS NEDERLAND

HET IS KOERS

    +

    HET IS KOERS!

  • VideoRadio Stelvio AFL177 – De Storerzender
    De langstlopende wielerpodcast in België kijk je nu ook op YouTube! 🗣️ Gijs Van Hoecke (Intermarché-WG) 🗣️ Stijn De Bock 🗣️ Jonas Vergauwen Twee Parelvissers en een topsecretaris palaveren over die verschrikkelijke gravelrace in Aachen, met nog wat extra droge details van Greg Van Avermaet. En verder? Over De Lie,... Read more »
  • Welkom in de Giro, jongûh
    Afgelopen zondag was Nederland wel toe aan een oppeppertje vanwege de diskwalificatie van Joost Klein bij het Eurovisie-songfestival. Die nieuwe energie kregen we van de jonge Olav Kooij van Visma - Lease A Bike, rugnummer 174, 1.84 m en 72 kg. In de etappe van Avezzano naar Napels was hij... Read more »
  • Vier maal zondagkoers – Deel 4: L-B-L
    Beelden vanuit de lucht. Op de achtergrond het ritmische en rustgevende geluid van een helikopter. We zien Luik. De skyline van de stad. De Maas op de voorgrond en het groen in de verte. De herhaling van de finish hebben we enkele keren in beeld gezien. Het bijzonder vormgegeven station... Read more »
  • Vier maal zondagkoers – Deel 3: Een streep in Vilt
    Ik ga precies in het midden staan. Zoals een klein jochie droomt op de middenstip te staan in het stadion van z’n favoriete voetbalclub. Ik ben geen jongetje meer, maar voel wel iets van een jongensdroom. Een speciaal gevoel. Kippenvel. Ook zonder een menigte publiek. Ook zonder voorbijrazende renners. Hier... Read more »
  • Vier maal zondagkoers – Deel 2: Een kruispunt, een boom
    Een plek van heldendaden, een plek van melancholie, een plek van erop of eronder, een plek van winnen of verliezen; de dood of de gladiolen. Een plek die zich ontdoet van iedere opsmuk. Een plek die daarmee doet denken aan iets hogers, of juist iets elementairs. Een mythische plek waar... Read more »
  • Vier maal zondagkoers – Deel 1: Aftellen naar De Hoogmis
    De Ronde van Vlaanderen vindt traditiegetrouw plaats op de eerste zondag van april. Door het feit dat de aarde één jaar én zes uur nodig heeft om een baan rond de zon te maken, moest de mensheid ingrijpen. Om de vier jaar een extra dag in februari, zo werd besloten.... Read more »
  • Boekrecensie: Het Grote Wielrenboek
    Nog nooit las ik een jeugdboek over wielrennen. Moet je beter zoeken, kun je dan antwoorden. Ik moet just niks, zou ik dan terugzeggen. Maar laten we vooral niet mijn innerlijke dialoog hier te veel aandacht geven. Het gaat erom of Het Grote Wielrenboek van Susanne Roos een unicum is.... Read more »

NU.NL – SPORT

HOCKEY.NL

    +

    Hockey.nl

  • Schouten na bloederige aanloop klaar voor eerste play-offs
    Hij had op z’n zachtst gezegd een opmerkelijke generale repetitie voor de play-offs. OR-verdediger Sheldon Schouten liep zaterdag met een gutsende hoofdwond van het veld. Maar gelukkig voor hem staat dat zijn eerste play-offs niet in de weg. De tegenstander is daarin, net als afgelopen weekend, Kampong. Schouten kan er... Read more »
  • Voorspel de winnaars van de play-offs en win prachtige prijzen
    Welke clubs eisen deze play-offs de landstitel op, bij de mannen en de vrouwen? Welke teams zijn de verliezend finalisten? En welke spelers kronen zich deze play-offs tot topscorer? Hockey.nl is op zoek naar de Meestervoorspeller van 2024. Doe mee en maak kans op tickets voor één van de uitzwaaiwedstrijden... Read more »
  • Carrousel HK: Timmermans en Rodenburg naar Pinoké
    Op deze pagina vind je een actueel overzicht van het laatste transfernieuws in de Tulp Hoofdklasse. We proberen zo compleet mogelijk te zijn, maar laat het ons weten als je iets mist via redactie@hockey.nl. Bekijk het complete overzicht van de transfers in de Tulp Hoofdklasse Heren voor het seizoen 24/25... Read more »
  • Vooruitblik Robert Tigges: ‘DB stabiel, Amsterdam verrassend’
    Komend weekend starten de beste vier teams van de Hoofdklasse aan de play-offs. Zowel de mannen als de vrouwen strijden zaterdag 18 mei en maandag 20 mei om tickets voor de finale om het landskampioenschap. Om de playoff-koorts aan te wakkeren, laten we vier prominenten aan het woord. Vandaag laat... Read more »
  • VideoPromotieklasse (D&H)- Doelpunten speelronde 21 (23/34)
    De Promotieklasse beleefde afgelopen zondag de twintigste speelronde van dit seizoen. Uit de wedstrijdbeelden die de video-analisten op de torens aanleveren, monteren wij per speelronde panklare video’s met daarin natuurlijk alle goals. Veel kijkplezier!   Van de herenwedstrijd Nijmegen-Almere waren helaas geen beelden beschikbaar.   Promotieklasse Dames Promotieklasse Heren Het... Read more »
  • Owen Maclennan heeft de hockeywereld aan zijn voeten liggen
    Op veertienjarige leeftijd debuteren bij een promotieklasser. Er zijn weinig talenten die dat kunnen zeggen. Owen Maclennan wel, op een regenachtige februariavond in een oefenduel met Ring Pass. Hoofdklasseclubs willen het supertalent van Cartouche Jongens Onder-16 dolgraag opnemen in de jeugdopleiding.  ‘Ik loop al heel wat jaren rond als coach,... Read more »
  • Trainerscarrousel PK: nieuwe coaches voor Ede en Almere
    Trainers komen en trainers gaan in de Promotieklasse Dames en Heren. In dit overzicht van het seizoen 2024/2025 houden we alle mutaties bij van hoogste competitie. Aanvullingen? Mail naar redactie@hockey.nl. 15 mei Ede heeft een opvolger gevonden voor succescoach Bastiaan Bunnik. Michiel Veldhuijzen staat komend seizoen voor de groep bij... Read more »
?wi=362754&ws=

Picdumps – Leuke en grappige foto’s