Nieuws, Blogs en Sport Nederland

Een overzicht van Nederlandse Nieuws-, Blogs en Sportsites

?wi=362754&ws=

Nieuws Nederland

RTL NIEUWS

    +

    RTL Nieuws & Entertainment

  • Feest én condoleances, maar vooral veel vragen na dood Iraanse president
    De Iraanse president Ebrahim Raisi is om het leven gekomen bij een helikopterongeluk. In slecht weer stortte zijn helikopter neer, met daarin ook de minister van Buitenlandse Zaken en meerdere Iraanse functionarissen. Hoe moet Iran verder zonder de president, en wie was Raisi eigenlijk? Vijf vragen aan Midden-Oostenverslaggever Pepijn Nagtzaam... Read more »
  • Pogacar denkt goed genoeg te zijn om Giro en Tour te winnen
    LIVIGNO (ANP/AFP) - Tadej Pogacar zegt dat zijn huidige vorm goed genoeg voelt om na de Giro d'Italia een gooi te doen naar de zege in de Tour de France. De Sloveen van UAE Team Emirates leidt op de tweede rustdag van de Ronde van Italië met een ruime voorsprong... Read more »
  • Van Aanholt heeft laatste wedstrijd voor PSV gespeeld
    Patrick van Aanholt neemt afscheid van landskampioen PSV. De 33-jarige verdediger maakte zijn vertrek op Instagram bekend. "Nu mijn contract afloopt, heb ik gisteravond mijn laatste wedstrijd gespeeld voor PSV", schreef hij een dag na de gewonnen wedstrijd tegen RKC Waalwijk (3-1).... Read more »
  • Geer & Goor gaan de kijkcijferstrijd aan: wie wint?
    De tijd dat Geer en Goor nog gezellig sámen met één cameraploeg op stap gingen ligt definitief achter ons. Inmiddels is de breuk zó definitief dat de valse zusters momenteel allebei met een éigen reallife soap bezig zijn. De vraag is natuurlijk: wát kunnen we verwachten en wie trekt de... Read more »
  • Catch me if you can-oplichter veroorzaakte grote chaos in Nederland
    Een paar jaar geleden verbleef de 24-jarige meester-oplichter Julian H. met al z'n afgetroggelde geld nog in de meest luxueuze hotels en casino's. Nu slaapt deze vermeend fraudeur in een kale cel. De Fries moest voor de rechter verschijnen voor het afpersen van ziekenhuizen, het platleggen van politiemeldkamers en voor... Read more »
  • Bondscoach Advocaat neemt Brenet op in selectie Curaçao
    Bondscoach Dick Advocaat van Curaçao heeft Joshua Brenet opgenomen in de selectie voor de eerste twee kwalificatiewedstrijden voor het WK 2026. Curaçao speelt op 5 juni thuis tegen Barbados en op 8 juni uit tegen Aruba.... Read more »
  • Top of flop? Nikkie beoordeelt outfits filmfestival Cannes
    De privéjets vliegen momenteel af en aan en elk vijf sterren hotel in Cannes is zwaar overboekt, want Hollywood is weer massaal neergestreken in de Franse kustplaats voor het jaarlijkse filmfestival. En dat betekent naast flaneren op rode lopers en films kijken, vooral twee weken lang jubelen over elkaars topprestaties... Read more »

BLIK OP NIEUWS

    +

    Blik op nieuws - Al het nieuws uit Nederland en zijn 12 provincies

  • De voordelen van reizen met de auto
    Reizen met de auto biedt veel voordelen die vaak over het hoofd worden gezien. Van de vrijheid om uw eigen route te kiezen tot het comfort en gemak van een eigen voertuig, er zijn veel redenen waarom road trips een aantrekkelijke optie zijn voor reizigers. In dit artikel belichten we... Read more »
  • Hoe u uw functies onderweg kunt zien met behulp van moderne autosensoren
    In de hedendaagse autowereld spelen sensoren een cruciale rol bij het garanderen van de veiligheid, efficiëntie en prestaties van voertuigen. Deze kleine maar krachtige apparaten vormen het hart van de voertuigtechnologie en bewaken een groot aantal kritieke parameters. Sensoren bewaken en regelen verschillende parameters die essentieel zijn voor de soepele... Read more »
  • Bestuurder 45-km auto gewond
    Aan de Nieuwediep tussen Nieuwediep en Gieterveen is zaterdagmiddag de bestuurder van een 45-km auto gewond geraakt.... Read more »
  • Vrouw aangehouden voor steekincident in woning Nistelrode
    De politie hield in de nacht van zondag op maandag een 25-jarige vrouw uit Polen aan voor haar betrokkenheid bij een steekincident in een woning aan de Walterus van Houtstraat. 'Een 41-jarige man, eveneens uit Polen, raakte gewond aan zijn bovenlichaam', zo meldt de politie maandag.... Read more »
  • Auto met twee kinderen te water in St. Annaparochie
    Zondagmiddag is aan de Hemmemaweg (N383) in het Friese St. Annaparochie rond 16.45 uur een auto, met daarin twee jonge kinderen, te water geraakt. 'Hulpdiensten waaronder politie, brandweer, ambulance en de traumahelikopter (MMT) kwamen ter plaatse voor de medische hulpverlening', zo meldt de politie maandag.... Read more »
  • Brand verwoest woonboerderij na blikseminslag
    De brandweer rukte zondagavond rond 19.55 uur met groot materieel uit voor een brand in een woonboerderij aan de Bramerslandstraat in Den Dungen. Waarschijnlijk is de bliksem ingeslagen in het rieten dak.... Read more »
  • Zeven gewonden tijdens kampioensrit
    Bij een rondgang door het dorp zijn zaterdagavond meerdere spelers van SV Borger uit een open touringcar gevallen.... Read more »

NU.NL

NIEUWS.NL

    +

    Nieuws.nl

  • Pogacar denkt goed genoeg te zijn om Giro en Tour te winnen
    LIVIGNO (ANP/AFP) - Tadej Pogacar zegt dat zijn huidige vorm goed genoeg voelt om na de Giro d'Italia een gooi te doen naar de zege in de Tour de France. De Sloveen van UAE Team Emirates leidt op de tweede rustdag van de Ronde van Italië met een ruime voorsprong... Read more »
  • Organisatie Roparun kijkt terug op ‘onvergetelijke’ 33e editie
    ROTTERDAM (ANP) - De organisatie van de jaarlijkse Roparun kijkt terug op een "onvergetelijke" editie. Alle lopers van de 210 teams die meededen aan de estafetteloop voor goede doelen kwamen maandag over de finish op de Coolsingel in Rotterdam. Met de loop haalden de ruim 5000 deelnemers geld op dat... Read more »
  • Regering Sint-Maarten verliest meerderheid na 17 dagen
    PHILIPSBURG (ANP) - Zeventien dagen na de beëdiging van een nieuwe regering op Sint-Maarten, heeft de coalitie haar meerderheid in het parlement alweer verloren. Kevin Maingrette van de partij NOW maakte maandag bekend zijn steun aan de coalitie van vier kleine partijen onder premierschap van Luc Mercelina in te trekken.... Read more »
  • Laadpalenmaker Alfen heeft tijdelijke financieel directeur gevonden
    ALMERE (ANP) - Alfen, producent van laadpalen en andere systemen voor het elektriciteitsnet, heeft een tijdelijke financieel directeur gevonden. Onno Krap gaat vanaf dinsdag die functie op interim-basis vervullen bij het bedrijf dat dan op zoek gaat naar een vaste financieel directeur. Het bericht Laadpalenmaker Alfen heeft tijdelijke financieel directeur... Read more »
  • Motorrijder overleden door aanrijding met auto in Middelharnis
    MIDDELHARNIS (ANP) - Een motorrijder is maandagmiddag om het leven gekomen door een aanrijding met een auto in Middelharnis. Het ongeluk gebeurde rond 16.00 uur op de kruising van de Industrieweg en de Edison in de Zuid-Hollandse plaats. Na de aanrijding is nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar dat... Read more »
  • Besi koploper in AEX op kalme handelsdag, Ryanair lager
    AMSTERDAM (ANP) - De Amsterdamse AEX-index is maandag na een kalme handelsdag in verband met Pinksteren met een kleine plus gesloten. Chiptoeleverancier Besi was koploper bij de hoofdfondsen op het Damrak. In Dublin kwam luchtvaartmaatschappij Ryanair met cijfers. Het aandeel Ryanair ging daarop omlaag. Het bericht Besi koploper in AEX... Read more »
  • Opnieuw stopt hongerstaker in Maastricht, vier gaan door
    MAASTRICHT (ANP) - Opnieuw is een van de oorspronkelijk zes hongerstakers in Maastricht met zijn actie gestopt. De hongerstakers lieten maandagnamiddag weten dat een van hen te ziek is om door te gaan met de actie. De Franse student cultuurwetenschappen besloot na 85 uur niet te hebben gegeten zijn hongerstaking... Read more »

TWEAKERS

    +

    Tweakers Mixed RSS Feed

  • Nieuwe Surface Laptop van Microsoft krijgt Qualcomm Snapdragon X-soc
    Microsoft heeft zijn nieuwe Surface Laptop-model aangekondigd. Deze beschikt over een Snapdragon X Plus- of Elite-soc van Qualcomm, in plaats van een Core Ultra-processor van Intel. De laptop komt medio juni beschikbaar vanaf 999 dollar.... Read more »
  • Microsoft introduceert Copilot+-pc's en nieuwe AI-functies voor Windows 11
    Microsoft komt met een nieuwe merknaam voor systemen met ingebouwde pc-hardware. Deze Copilot+-pc's krijgen ingebouwde hardware voor het uitvoeren van AI-rekentaken. Microsoft introduceert ook nieuwe functies voor Windows 11 om van deze hardware gebruik te maken.... Read more »
  • HandBrake 1.8.0
    Versie 1.8.0 van HandBrake is verschenen. Dit opensourceprogramma, dat beschikbaar is voor Windows, Linux en macOS, kan filmmateriaal omzetten naar bestanden met onder meer een h.264-, h265- of mpeg4-beeldindeling en een aac-, ac3-, mp3- of Ogg Vorbis-geluidsindeling. Er zijn presets aanwezig voor veelgebruikte apparatuur, zoals een iPad, AppleTV of Android-tablet... Read more »
  • Intel onthult details over Lunar Lake, bevestigt nieuwe desktop-cpu's in Q4
    Intel heeft twee weken voor de start van de Computex-beurs alvast een tipje van de sluier opgelicht over de aankondigingen die we van de processorfabrikant kunnen verwachten. De cpu-maker geeft de eerste details over Lunar Lake vrij, en bevestigt nieuwe desktop-cpu's voor Q4.... Read more »
  • Dell onthult XPS- en Inspiron-laptops met Qualcomm Snapdragon X-socs
    Dell onthult zijn eerste laptops met de nieuwe Snapdragon X-socs van Qualcomm. De XPS 13 beschikt over een Snapdragon X Elite-soc of Snapdragon X Plus-soc. De Inspiron 14-modellen worden ook voorzien van een Snapdragon X Plus-soc.... Read more »
  • Sailfish OS 4.6.0
    Jolla heeft versie 4.6.0 van zijn Sailfish OS uitgebracht. Voor de naam van deze uitgave is wederom gekozen voor een object dat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat, namelijk de Finse sauna. Sailfish kan gebruikt worden op toestellen Jolla C, Jolla Tablet en meerdere Xperia-apparaten. Meer informatie over deze... Read more »
  • ISOBuster 5.4
    Smart Projects heeft IsoBuster versie 5.4 uitgebracht. Dit programma is gespecialiseerd in het lezen van slechte of beschadigde cd's en dvd's, en kan in veel gevallen nog bestanden terughalen die door Windows niet meer worden herkend. Een ander sterk punt van IsoBuster is dat het bijna elk denkbaar cd- of... Read more »

MEDIACOURANT

    +

    Mediacourant.nl

  • Martien Meiland blokkeert komst Chantal Janzen: ‘Echt klaar mee’
    Chantal Janzen, Erica Meiland, Eva Jinek en Martien Meiland© RTL, SBS Martien Meiland heeft de komst van Chantal Janzen naar zijn programma Chateau Meiland VIPS tegengehouden. Hij wil, net als zijn dochter Maxime, niets meer met haar te maken hebben. Het steekt de Meilandjes nog altijd hoe Chantal Janzen en... Read more »
  • Zeven jaar na Rad van Fortuin: André Hazes jr. terug als tv-ster?
    André Hazes jr.© Reinier Bergsma, SBS Het is alweer een behoorlijke poos geleden dat we André Hazes jr. in actie zagen als presentator op SBS 6, maar dat tv-avontuur was behoorlijk kortstondig. Keert hij nog terug als presentator? André Hazes jr. besloot begin 2017, zo’n zeven jaar geleden dus, om... Read more »
  • Evert Santegoeds sneert naar Yvonne Coldeweijer: ‘Beetje vergist’
    Evert Santegoeds en Yvonne Coldeweijer© RTL, Instagram Evert Santegoeds denkt dat Yvonne Coldeweijer zich een ‘beetje vergist’ heeft als het gaat om het verstoppen van haar juice achter een betaalmuur. “Mensen zijn toch niet zo heel bereid.” Het is even behoorlijk wennen voor de showmedia: Yvonne Coldeweijer heeft zich plotseling... Read more »
  • Hélène Hendriks onthult welke kleur satisfyer ze heeft: ‘Geen roze’
    Hélène Hendriks© SBS Hélène Hendriks heeft geen gele, geen groene en geen roze satisfyer. Welke luchtdrukvibrator er wel op haar nachtkastje staat? Dat heeft ze onthuld in haar talkshow De Oranjezondag… Als Catherine Keyl ergens te gast is, dan gaat het tegenwoordig alleen nog maar over de satisfyer. De 77-jarige... Read more »
  • Ronald Molendijk straft Tina Nijkamp na Theo-kritiek: ‘Echt onzin’
    Ronald Molendijk, Theo Maassen en Tina Nijkamp© SBS, NPO, RTL Ronald Molendijk vindt dat Tina Nijkamp veel te streng oordeelt over Theo Maassen, die wordt beschuldigd van huiselijk geweld. “Het is gewoon onzin. Hij is helemaal niks verplicht.” Een duidelijker signaal kan de kijker niet geven: de nieuwe programmaserie van... Read more »
  • Dochter Linda de Mol voor niks naar festival Joost Klein: ‘Hij is weg’
    Joost Klein en Noa Vahle© NPO, SBS Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, is gisterenavond helemaal voor niets afgereisd naar Enschede. Ze deed daar een poging om Joost Klein te interviewen, maar hij liet haar gewoon staan. Joost Klein is gisterenavond voor het eerst sinds het Songfestival-debacle verschenen... Read more »
  • Rob Goossens hield zich tijdje in over Gordon: ‘Maar nu niet meer’
    Rob Goossens en Gordon© RTL Rob Goossens heeft zich een tijdje ingehouden over Gordon, maar dat doet de sterdeskundige van RTL Boulevard niet langer. “Ik had op een bepaalde manier medelijden met hem.” RTL Boulevard geldt niet bepaald als het brutaalste showmedium van Nederland, maar zelfs dat programma heeft een... Read more »

Blogs Nederland

SKOFTEN

    +

    Skoften RSS

  • Man helpt een aangespoelde haai met zijn blote mannenklauwen terug in zee
    Deze eindbaas twijfelt geen moment als hij een haai op het strand ziet liggen nadat 'ie is aangespoeld. Eerst verzet het kreng zich enigszins, maar bij een nieuwe poging lukt het om de haai succesvol terug het water in te sjouwen. Lekker gewerkt pik!... Read more »
  • Nieuwe video van Britney Spears zorgt opnieuw voor veel nieuwe speculaties
    Er is recent een nieuwe video van Britney Spears opgedoken die ouderwets voor de nodige speculaties onder fans en volgers zorgt. In de video is te zien hoe ze in een rode jurk nogal ongemakkelijk en zenuwachtig naar rechts en over haar linkerschouder in de weerspiegeling kijkt.Mensen vragen zich voor... Read more »
  • Gifdump (1726)
    Op deze eerste tweede derde dag van dat altijd lekkere weekend hebben we natuurlijk ook gewoon weer een lekkere gifdump voor je klaargezet.... Read more »
  • Kamperen kan blijkbaar ook redelijk comfortabel zijn
    Sommige mensen vinden het helemaal fantastisch, anderen haten het: kamperen. Meestal met meerdere tenten op een grasveldje, lekker dicht op elkaar, zodat je de buurman in je eigen tent kan horen ruften. Ieder dag klootviolen met je gasstel of barbecue, om de kids weer blij te maken met een smerige... Read more »
  • Picdump (3604)
    Wist je dat de eerste webcamera werd uitgevonden om koffielevels te monitoren? De zogenaamde "Trojan Room coffee pot" camera werd opgezet in de computerwetenschappengroep van de Universiteit van Cambridge in 1991, zodat onderzoekers vanuit hun bureau konden zien of er nog koffie was voordat ze naar de koffiepot liepen. Genoeg... Read more »
  • Superhandig: Een tattoo van een QR-code die linkt naar je Instagram-profiel
    Influencers doen tegenwoordig de meest idiote dingen voor de views en aandacht. Wat dacht je bijvoorbeeld van een QR-code als tatoeage op je voorhoofd die linkt naar je Instagram? Handig toch? Tenzij je account wordt verwijderd natuurlijk. Gevalletje fake it till you make it waarschijnlijk.... Read more »
  • 18 producten die zo hard tegenvielen dat de tranen in je ogen schieten
    Daar gaan we weer: je denkt een heerlijke, goed gevulde snack of maaltijd te scoren en dan blijkt dat het uiteindelijk totaal niet uitpakt zoals je had gehoopt. Wat een teleurstelling!... Read more »

VKMAG

    +

    News - VK Magazine

  • Picobello BV gaat internationaal en installeert nu ook airco’s in warme landen
    Goed nieuws voor de mensen die onze favoriete handwerk-amateurs van Picobello B.V. een warm hart toedragen. Het gaat goed met het bedrijf. Zo goed, dat ze internationaal zijn gegaan. Voortaan installeert het zeer professionele bouwbedrijf uit de meesterklasse ook airco’s.In Arabische landen is het a...... Read more »
  • Vermoedelijk slokje te veel eist zijn tol tijdens het mikken
    Je hebt vast weleens van de Lena gehoord, de gigantische Russische rivier die, met een lengte van ongeveer 4.400 kilometer, goed meedoet in het rijtje van langste rivieren ter wereld. Ze staat dan ook op een keurige 10e plaats.Over deze rivier heb je nogal wat bruggen, want een rivier is... Read more »
  • Attractie filmen en dan keihard een schoen tegen je harses krijgen
    Soms ben je iets aan het filmen en leg je eigenlijk iets heel anders vast, waardoor je video wel ineens een leuke video is geworden. Deze man kan daar zeker over meepraten, want hij wilde een attractie vanuit een bepaalde hoek filmen.Zo gezegd zo gedaan, maar door de krachten van... Read more »
  • “Slagboom door de voorruit” Slagboom slaat weer toe
    Nu zaten we een tijdje terug al met stijgende verbazing te bekijken hoe een Russische chauffeur zichzelf in de nesten wist te werken via een slagboom waarmee hij zichzelf bijna tot een sjasliek vermaakte. Het bleek dat dit deels kwam omdat onze “Boris” een beetje met zijn mobiele telefoon zat... Read more »
  • 25 euro extra betaald voor balkon met uitzicht, maar daarna klagen
    Binnenkort begint de grote vakantie en dan zal er weer een massale uittocht van Nederland zijn naar mooie vakantiebestemmingen. Nu moet je niet denken dat als je iets geboekt hebt dat je klaar bent, want waarschijnlijk krijg je op je bestemming ook nog vragen om je vakantie op het eerste... Read more »
  • Aussies laten zien hoe je een Ford Falcon stationwagon inzet om mayhem te schoppen
    Ooit gehoord van Yamanto? Niet hè? Leggen we even uit. Yamanto is een buitenwijk van Ipswich, wat weer een voorstad van het veel bekendere Brisbane is, en dat is op zijn beurt weer de hoofdstad van de staat Queensland. En dit alles ligt dus in Australië.Nu is Yamanto een van... Read more »
  • Dit is een kapitein met veel ervaring en een hoog testosteron
    Heb je nog geen vaarbewijs, dan wordt het tijd om die te halen. De zomers in Nederland worden steeds warmer, het weer steeds lekkerder en de meisjes dragen steeds minder. Allemaal goed nieuws, dus. We verklappen een geheimpje: die chickies zijn echt GEK op mannen met boten, motors en mooie... Read more »

GEENSTIJL

DAILYBASE

ICULTURE

    +

    iCulture.nl: Apple-nieuws met een bite!

  • Dit is wanneer we de iPhone SE 4 kunnen verwachten: releasedatum, prijs en meer
    Waar blijft de opvolger van de iPhone SE 2022? Er zijn al genoeg geruchten over de iPhone SE 4, die waarschijnlijk in 2024 op de markt komt. Op deze pagina vind je een round-up van alle recente geruchten. Het artikel Dit is wanneer we de iPhone SE 4 kunnen verwachten:... Read more »
  • Apple brengt iOS 17.5.1 en iPadOS 17.5.1 uit met fix voor gewiste foto’s
    Apple heeft een kleine tussentijdse update uitgebracht. In iOS 17.5.1 zitten vooral bugfixes en er wordt een gênant probleem opgelost, waardoor gewiste foto's opeens weer terug konden keren. Ook voor de iPad is er een soortgelijke update. Alles over deze nieuwe iOS-versies lees je hier. Het artikel Apple brengt iOS... Read more »
  • iPhone inruilen bij Apple: dit krijg je ervoor
    Overweeg je je iPhone in te leveren bij Apple in ruil voor een waardebon of korting? Check dan hier wat je op dit moment kunt krijgen voor je iPhone en waar de prijs van afhankelijk is. Het artikel iPhone inruilen bij Apple: dit krijg je ervoor lees je op iCulture.... Read more »
  • Welke Apple Watch past het beste bij jou?
    Keuzes maken, het valt niet mee bij de Apple Watch. Je hebt namelijk keuze uit honderden combinaties van horlogekast en bandje. Wij helpen je bij het kiezen van de Apple Watch die het beste bij jou past. Het artikel Welke Apple Watch past het beste bij jou? lees je op... Read more »
  • Dit zijn de verwachte kleuren van de iPhone 16 (Pro): roze vervangt blauw, wit vervangt geel
    Er zijn weer nieuwe geruchten over de kleuren van de iPhone 16 verschenen. Ieder jaar wordt er gespeculeerd over de kleuren waarin de nieuwe iPhones verschijnen en hoe is dat in 2024? Het artikel Dit zijn de verwachte kleuren van de iPhone 16 (Pro): roze vervangt blauw, wit vervangt geel... Read more »
  • Het Viaplay-jaarabonnement verdwijnt: zo kun je alsnog 50 euro besparen
    Wil je de Formule 1 kijken of ben je meer geïnteresseerd in de Premier League en Bundesliga? Dan moet je bij Viaplay zijn! Check de actuele aanbiedingen om ViaPlay met korting te kijken via KPN, Odido, Ziggo en andere aanbieders. In dit artikel leggen we uit hoe je Viaplay zo... Read more »
  • Dit zijn Apple’s plannen met AI in iOS 18
    Apple werkt intern hard aan allerlei AI-functies voor iOS 18. Tijdens WWDC 2024 gaan we waarschijnlijk meerdere generatieve AI-functies te zien krijgen, onder andere voor Siri. In dit artikel houden we je op de hoogte van de status met verschillende updates. Het artikel Dit zijn Apple’s plannen met AI in... Read more »

AUTOBLOG

    +

    Autoblog.nl

  • Italiaanse politie neemt Fiat’s in beslag vanwege Italiaanse vlag
    Na het gezeur over de naam van de Alfa Romeo Milano heeft de Italiaanse overheid nu weer wat gevonden. Het afgelopen weekend vond de Formula 1 MSC Cruises Gran Premio Del Made in Italy E Dell’Emiligia-Romagna – ook wel bekend als de GP van Imola – plaats. In de naam... Read more »
  • Koop voor €140k deze neppert op Marktplaats
    €140.000 uitgeven en toch nog in een neppert rijden, dat kan met deze occasion. Een Ferrari 430 Scuderia is gaaf, maar misschien nog wel gaver is de Scuderia Spider 16M. Dit is de gelimiteerde open versie van de Scuderia. Met deze auto vierde Ferrari het feit dat ze in 2008... Read more »
  • Gelukkig: Lamborghini ziet geen brood in elektrische sportauto
    Lamborghini staat niet te popelen om elektrische sportwagens te bouwen. Elektrische sportwagens, het blijkt toch een lastig product. De Rimac Nevera verkoopt niet bepaald als warme broodjes, de nieuwe Bugatti krijgt gewoon een V16 en Tesla maakt absoluut geen haast met de nieuwe Roadster. Alleen Lotus en Porsche lijken echt... Read more »
  • Nieuwe versie van de ID. Buzz is kaal én cool
    Soms is een basic uitvoering juist cool. De kale instapversie is meestal niet de versie die je wil hebben (los van het prijskaartje natuurlijk). Er zijn echter gevallen waarbij de basic versie juist wel cool is. De Vinfast VF3 met stalen velgen bijvoorbeeld. En Volkswagen presenteert nu een uitgeklede versie... Read more »
  • Mercedes-Maybach S580e – test en video
    Lekker stekkeren in de Mercedes-Maybach S580e uit deze test. Logisch of past dit niet bij deze auto? Nog even opfrissen hoe het ook al weer zat: Maybach was heel, heel lang geleden een apart merk. In het begin van dit millenium herintroduceerde Mercedes het weer, maar succesvol werd het niet.... Read more »
  • Max Verstappen is boos
    Maar waarom is Max dan boos? Dat gaan we je vertellen! Het was gisteren even billenknijpen voor iedereen die Max Verstappen een warm hart toedraagt. Want voor het eerst sinds een race of 30 moest onze Max er echt aan trekken om als eerste over de streep te komen. Lando... Read more »
  • Een Ferrari kan ook voor jou bereikbaar zijn
    Ik ken weinig mensen die geen Ferrari willen. Alleen jammer dat ze voor de meeste mensen niet bereikbaar zijn. Maar misschien hebben we iets voor je… Vraag een willekeurig persoon naar zijn favoriete automerk en de kans is levensgroot dat deze “Ferrari” zal zeggen. Er is namelijk geen automerk op... Read more »

Sport Nederland

SPORTNIEUWS.NL

No RSS Item

FC UPDATE

RACING NEWS NEDERLAND

    +

    RacingNews365

  • Waarom de Red Bull-dominantie nu écht voorbij is
    Aan het begin van het seizoen leek het erop dat Max Verstappen en Red Bull de Formule 1 weer zouden gaan domineren. Na de Grand Prix van Emilia-Romagna kan echter de conclusie worden getrokken dat de hegemonie van Red Bull voorbij is. Game on.... Read more »
  • Ferrari in felle ontwikkelingsoorlog gehuld met Red Bull en McLaren
    De verschillen aan de top in de Formule 1 zijn klein. Waar Red Bull vorig seizoen domineerde, zitten dit jaar Ferrari en nu met name McLaren dicht op de hielen van Max Verstappen. De upgrades die de afgelopen weken de wagens verbeterd hebben zijn waarschijnlijk nog maar het topje van... Read more »
  • Red Bull gewaarschuwd voor McLaren: "Zij zijn 300% zeker sneller!"
    Max Verstappen wist het weekend van Red Bull Racing nog tot een goed einde te brengen in Imola, maar de concurrentie komt alsmaar dichterbij en vooral McLaren zit de Oostenrijkse renstal de laatste weken op de hielen. Coureur Tom Coronel, F1-kenner Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk bespreken de mogelijke... Read more »
  • Sainz vond hardnekkig probleem na kwalificatie: "Ik moest de schade beperken"
    Terwijl Charles Leclerc een podium pakte tijdens de thuisrace van Ferrari, wist Carlos Sainz niet verder te komen dan een vijfde plek. De boosdoener kwam uiteindelijk tijdens de race pas tevoorschijn en dus zat er niets anders op dan koste wat het kost de schade te beperken.... Read more »
  • Perez neemt hoed af voor Verstappen: "Zijn beste weekend in tijden"
    Sergio Perez moest het met de achtste plaats doen in Imola en zag lijdzaam toe hoe Max Verstappen toch de zege pakte in een moeizaam weekend. De Mexicaan looft zijn teamgenoot.... Read more »
  • Magische Verstappen redder van Red Bull in Imola
    De Grand Prix van Emilia-Romagna was vooral in de slotfase een zeer spannend schouwspel. Lando Norris voerde de druk flink op bij Max Verstappen, die uiteindelijk nipt zijn eerste plaats wist vast te houden en zijn vijfde zege van het seizoen pakte. Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk... Read more »
  • Red Bull-kopstuk mysterieus over upgrade: "Interessant voor ons"
    Pierre Waché, de technisch directeur van Red Bull, heeft meer uitleg gegeven over de nieuwe updates op de auto van Max Verstappen. De Fransman hint op meer verbeteringen.... Read more »

HET IS KOERS

    +

    HET IS KOERS!

  • De tand van Thymen
    Je zou het niet zeggen als je hem nu zo op kop ziet sleuren in de Giro, maar vorig jaar was Thymen Arensman er heel anders aan toe. In etappe 7 van de Vuelta viel hij en lag er een tijdlang eng bij. Het had veel slechter af kunnen lopen... Read more »
  • VideoRadio Stelvio AFL177 – De Storerzender
    De langstlopende wielerpodcast in België kijk je nu ook op YouTube! 🗣️ Gijs Van Hoecke (Intermarché-WG) 🗣️ Stijn De Bock 🗣️ Jonas Vergauwen Twee Parelvissers en een topsecretaris palaveren over die verschrikkelijke gravelrace in Aachen, met nog wat extra droge details van Greg Van Avermaet. En verder? Over De Lie,... Read more »
  • Welkom in de Giro, jongûh
    Afgelopen zondag was Nederland wel toe aan een oppeppertje vanwege de diskwalificatie van Joost Klein bij het Eurovisie-songfestival. Die nieuwe energie kregen we van de jonge Olav Kooij van Visma - Lease A Bike, rugnummer 174, 1.84 m en 72 kg. In de etappe van Avezzano naar Napels was hij... Read more »
  • Vier maal zondagkoers – Deel 4: L-B-L
    Beelden vanuit de lucht. Op de achtergrond het ritmische en rustgevende geluid van een helikopter. We zien Luik. De skyline van de stad. De Maas op de voorgrond en het groen in de verte. De herhaling van de finish hebben we enkele keren in beeld gezien. Het bijzonder vormgegeven station... Read more »
  • Vier maal zondagkoers – Deel 3: Een streep in Vilt
    Ik ga precies in het midden staan. Zoals een klein jochie droomt op de middenstip te staan in het stadion van z’n favoriete voetbalclub. Ik ben geen jongetje meer, maar voel wel iets van een jongensdroom. Een speciaal gevoel. Kippenvel. Ook zonder een menigte publiek. Ook zonder voorbijrazende renners. Hier... Read more »
  • Vier maal zondagkoers – Deel 2: Een kruispunt, een boom
    Een plek van heldendaden, een plek van melancholie, een plek van erop of eronder, een plek van winnen of verliezen; de dood of de gladiolen. Een plek die zich ontdoet van iedere opsmuk. Een plek die daarmee doet denken aan iets hogers, of juist iets elementairs. Een mythische plek waar... Read more »
  • Vier maal zondagkoers – Deel 1: Aftellen naar De Hoogmis
    De Ronde van Vlaanderen vindt traditiegetrouw plaats op de eerste zondag van april. Door het feit dat de aarde één jaar én zes uur nodig heeft om een baan rond de zon te maken, moest de mensheid ingrijpen. Om de vier jaar een extra dag in februari, zo werd besloten.... Read more »

NU.NL – SPORT

HOCKEY.NL

    +

    Hockey.nl

  • Matchwinner Van den Heuvel over haar examens en voetbaltrekjes
    Ze haalde de (enige) strafcorner waar uit werd gescoord en ze maakte in het laatste kwart de winnende goal. Matchwinner Maud van den Heuvel (18) speelde tegen Amsterdam (1-2) een wedstrijd om van te dromen en hielp zo SCHC aan een finaleplaats. En dat allemaal tussen haar eindexamens door.  ‘Spreek... Read more »
  • Update: ticketverkoop damesfinale om 20.00 uur van start
    De ticketverkoop voor de finales van de play-offs in de Tulp Hoofdklasse Dames start maandag 20 mei om 20.00 uur. De verkoop van kaarten voor de heren start een uur later, om 21.00 uur. De finalisten bij de dames zijn Den Bosch en SCHC Bij de heren strijden Rotterdam en... Read more »
  • Brinkman na off-day Bloemendaal: ‘Cruciale fouten van de arbitrage’
    De vertrekkende Bloemendaal-aanvoerder Thierry Brinkman wilde het liefst heel goed in de spiegel kijken, maar zei na de dramatisch verloren halve finale tegen Rotterdam ook dat hij niet om de beslissingen van de arbitrage heen kon. ‘Wij hadden vandaag echt een hele slechte dag’, vond hij na zijn laatste wedstrijd... Read more »
  • Kampong rekent opnieuw af met OR in doelpuntrijke halve finale
    Kampong is de tweede finalist in de play-offs bij de mannen. De Utrechters wonnen ook in hun tweede duel van Oranje-Rood. In Eindhoven werd het 2-4, nadat de heenwedstrijd in 1-0 was geëindigd. Voor Kampong wordt het de eerste finale sinds 2021, toen ze het aflegden tegen Bloemendaal. In de... Read more »
  • De Oosterplas klapt de handen stuk bij afscheid Lidewij Welten
    Lidewij Welten heeft maandagmiddag op vertrouwde Bossche bodem afscheid genomen van haar leven als topsporter. In de tweede halve finale tegen Den Bosch die voor Kampong uitliep op een forse afstraffing (7-0, met een 10-0 score over twee duels), vormde het eerbetoon aan de dribbelkoninging van het vrouwenhockey een onvergetelijk... Read more »
  • SCHC onttroont Amsterdam en plaatst zich voor NK-finale 
    SCHC heeft zich geplaatst voor de finale van het landskampioenschap. In de tweede halve finale versloeg de ploeg van Lucas Judge landskampioen Amsterdam in het Wagener Stadion met 1-2. Het is de vijfde keer in de historie dat SCHC de eindstrijd om de landstitel gaat spelen. Zaterdag wacht de eerste... Read more »
  • Tjep Hoedemakers schiet Rotterdam in laatste minuut naar finale
    In een juweel van een wedstrijd heeft Rotterdam zich tegen Bloemendaal in het hol van de leeuw gekwalificeerd voor de NK-finale. De underdog deze play-offs schakelde op Tweede Pinksterdag topfavoriet Bloemendaal uit met een 3-1 winst. Zaterdag was de heenwedstrijd geëindigd in 2-1 voor Bloemendaal. Tjep Hoedemakers maakte het beslissende... Read more »
Horren op Maat, horrengigant

Picdumps – Leuke en grappige foto’s