Nieuws, Blogs en Sport Nederland

Een overzicht van Nederlandse Nieuws-, Blogs en Sportsites

Nieuws Nederland

RTL NIEUWS

    +

    RTL Nieuws & Entertainment

  • Tienduizenden bij pro-Palestina protest Malmö: 'Geen feest tijdens genocide'
    In Malmö zijn tienduizenden demonstranten de straat op gegaan om te protesteren tegen de deelname van Israël aan het Eurovisiesongfestival. Demonstranten snappen niet waarom Israël mee mag doen aan het evenement vanwege de oorlog in Gaza: "Rusland mocht ook niet meedoen."... Read more »
  • Leider van mutilatiewebsite krijgt levenslang in Engeland
    Een man die andere mensen op hun eigen verzoek verminkte en beelden daarvan verspreidde via zijn website, heeft in Engeland een levenslange gevangenisstraf gekregen. Marius Gustavson, die zich 'de eunuchmaker' noemde, zou volgens Britse media ruim 300.000 pond (348.000 euro) hebben verdiend aan zijn website.... Read more »
  • Spanjaard Sánchez troeft Alaphilippe af in zesde Giro-etappe
    Wielrenner Pelayo Sánchez heeft de zesde etappe in de Giro d'Italia gewonnen. De 24-jarige Spanjaard van Movistar klopte na 180 kilometer in Rapolano Terme tweevoudig wereldkampioen Julian Alaphilippe uit Frankrijk in de sprint. De Australiër Luke Plapp werd derde.... Read more »
  • Van Bommel verliest met Antwerp bekerfinale van Union
    De Nederlandse trainer Mark van Bommel is er met Antwerp niet in geslaagd om voor het tweede jaar op rij beslag te leggen op de Belgische voetbalbeker. In Brussel werd de finale van de Croky Cup met 1-0 verloren van Union, dat voor het eerst sinds 1914 de beste was.... Read more »
  • Van der Maarel krijgt afscheidswedstrijd bij FC Utrecht
    FC Utrecht-voetballer Mark van der Maarel krijgt een afscheidswedstrijd in september. De club uit de Eredivisie laat weten op gepaste wijze afscheid te willen nemen van de 34-jarige verdediger.... Read more »
  • Arsenal langer door met middenvelder Jorginho
    LONDEN (ANP/BELGA) - Arsenal heeft het aflopende contract van middenvelder Jorginho met een seizoen verlengd. De 32-jarige Italiaanse voetballer kwam in januari 2023 over van Chelsea.... Read more »
  • Cavendish klopt Groenewegen in tweede etappe Ronde van Hongarije
    Mark Cavendish heeft Dylan Groenewegen van de zege afgehouden in de tweede etappe van de Ronde van Hongarije. De 38-jarige Britse sprinter van Astana was na 162 kilometer tussen Tokaj en Kazincbarcika de beste in de massasprint. Hij klopte Groenewegen en de Spanjaard Jon Aberasturi.... Read more »

BLIK OP NIEUWS

    +

    Blik op nieuws - Al het nieuws uit Nederland en zijn 12 provincies

  • Man wordt overmeesterd na dreigen met wapen op feest sportvereniging
    De politie heeft een 20-jarige man uit Nieuwdorp aangehouden. Hij zou tijdens een feest op een sportcomplex aan de Prinses Margrietstraat hebben gevochten en daarna hebben gedreigd met een wapen. Dit gebeurde in de nacht van woensdag 8 mei op donderdag 9 mei.... Read more »
  • Politie vindt illegale goederen in woning; draadloze oordopjes en duizenden sigaretten
    In een huis aan de Margrietstraat heeft de politie een flink aantal illegale goederen aangetroffen. Dat gebeurde woensdag 8 mei aan het begin van de avond rond 18.00 uur. De spullen zijn in beslag genomen.... Read more »
  • Politie grijpt in bij demonstratie UvA
    De politie is woensdag aan het einde van de middag begonnen met het ontruimen van het Binnengasthuisterrein van de Universiteit van Amsterdam. Dit werd vanaf dinsdag bezet door een grote groep demonstranten die pro-Palastina zijn. Zij willen dat de UvA openheid geeft over de banden met Israël. Nadat gesprekken tussen... Read more »
  • Fietser (44) doodgereden door vrachtwagen in Tilburg
    De 44-jarige inwoonster van Tilburg die woensdagmiddag 8 mei op de Stappegoorweg in Tilburg door een vrachtwagen werd aangereden is in de loop van de avond aan haar verwondingen overleden. Dit meldt de politie donderdag.... Read more »
  • Boodschap op EU-dag: ‘EU en Defensie kunnen meer voor elkaar betekenen’
    De EU heeft grote ambities op het gebied van veiligheid en militaire samenwerking.... Read more »
  • Medewerker klantenservice aangehouden vanwege meer dan 20 helpdeskfraudezaken
    Een 21-jarige Amsterdammer wordt door het OM ervan verdacht betrokken te zijn bij de oplichting van meer dan twintig hoogbejaarde personen, waarbij geld en sieraden buit zouden zijn gemaakt. 'De man zou de persoonsgegevens van de slachtoffers hebben verkregen via zijn uitzendwerk bij de klantenservice van een bedrijf', zo meldt... Read more »
  • Verdachte aanrijding voetgangers op Koningsdag in Amsterdam meldt zich
    'De automobilist werd gezocht voor het aanrijden van een aantal voetgangers op de Prinsengracht tijdens Koningsdag. Hierbij raakte ten minste één persoon gewond', zo meldt de politie... Read more »

NU.NL

NIEUWS.NL

    +

    Nieuws.nl

  • Investeerder boekt tientallen miljoenen af op Babboe-eigenaar
    MAARSBERGN (ANP) - Een fonds van investeerder Teslin heeft vorige maand 45 miljoen euro afgeboekt op zijn belang in fietsenfabrikant Accell, het bedrijf achter het geplaagde bakfietsmerk Babboe. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) verplichtte dat merk eerder dit jaar veel bakfietsen terug te roepen en verbood Babboe nieuwe fietsen... Read more »
  • Boeing van Corendon heeft klapband bij landing in Turkije
    ANKARA (ANP/RTR) - Een Boeing 737 van vakantievlieger Corendon Airlines heeft tijdens de landing op een vliegveld bij Antalya een klapband gekregen. Dit was het gevolg van een beschadigd neuslandingsgestel van het toestel, meldt de Turkse minister van verkeer Abdulkadir Uraloglu. De 190 passagiers en crewleden bleven ongedeerd. Het bericht... Read more »
  • Airbnb en chipbedrijf Arm zakken op Wall Street na cijfers
    NEW YORK (ANP) - Verhuurplatform Airbnb en chipontwerper Arm behoorden donderdag tot de grote verliezers op de aandelenbeurzen in New York. Airbnb boekte afgelopen kwartaal meer winst dan beleggers en analisten hadden verwacht. Ook denkt het bedrijf dat grote sportevenementen zoals het EK voetbal in Duitsland en de Olympische Spelen... Read more »
  • Nog 31 mensen vast na protesten in Amsterdam
    AMSTERDAM (ANP) - Van de 36 mensen die woensdag zijn aangehouden bij de pro-Palestijnse protesten op en bij het Binnengasthuisterrein in Amsterdam, zitten er nog 31 mensen vast. Enkele arrestanten zullen ook worden voorgeleid en blijven dan dus langer in voorarrest, zegt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie in Amsterdam.... Read more »
  • Medeoprichter kantoor achter Panama Papers overleden
    PANAMA-STAD (AFN/RTR/AFP) - Zakenman Ramón Fonseca, medeoprichter van het advocatenkantoor achter de zogeheten Panama Papers, is overleden. Dat heeft zijn advocaat bevestigd. Het bericht Medeoprichter kantoor achter Panama Papers overleden verscheen eerst op Nieuws.nl.... Read more »
  • Norris gelooft in wereldtitel bij McLaren in 2025
    WOKING (ANP/RTR) - Lando Norris is er zeker van dat hij volgend jaar met McLaren om de wereldtitel in de Formule 1 kan strijden. Dat zei hij bij Sky Sports tijdens een bijeenkomst in de fabriek van Britse renstal. Daar vierde Norris en het team de zege van afgelopen zondag... Read more »
  • Omzetdaling Warner Bros. door stakingen en minder advertenties
    NEW YORK (ANP) - Entertainmentconcern Warner Bros. Discovery had het afgelopen kwartaal last van een zwakke advertentiemarkt en stakingen van acteurs in Hollywood. Hierdoor daalde de omzet tot minder dan 10 miljard dollar (9,3 miljard euro). Dat is 7 procent minder vergeleken met het eerste kwartaal van vorig jaar, werd... Read more »

TWEAKERS

    +

    Tweakers Mixed RSS Feed

  • Corsair MP700 Pro SE vs. Crucial T705 vs. MSI Spatium M580 Frozr
    De nieuwe generatie PCI-Express 5.0-ssd's moet eindelijk de beloofde topsnelheden halen. Wij testen de Corsair MP700 Pro SE, Crucial T705 en MSI Spatium M580 Frozr.... Read more »
  • Neuralinks eerste hersenimplantaat in mens loopt tegen problemen aan
    Het eerste hersenimplantaat dat Neuralink in een mens plaatste, geeft na enkele weken problemen. Een aantal draden van het implantaat hebben zich teruggetrokken uit het brein van de patiënt.... Read more »
  • HBO Max geeft duidelijkheid: bestaande abonnees behouden 4K en Dolby Atmos
    Klanten van HBO Max die nu 4K en Dolby Atmos in hun abonnement houden, behouden dat ook na de aangekondigde wijzigingen van 11 juni. Dat meldt de streamingdienst op X. Eerder communiceerde het bedrijf dat 4K en Dolby Atmos alleen in het premium-abonnement zitten.... Read more »
  • AWS, Google en tientallen andere bedrijven beloven veiligere producten te maken
    68 softwarebedrijven hebben de zogeheten Secure by Design Pledge van de Amerikaanse Cybersecurity and Infrastructure Security Agency ondertekend. Daarmee beloven ze veiligere producten te gaan maken.... Read more »
  • EnergyVision waarschuwt voor phishing-methode met qr-codes op laadpalen
    Het Belgische energiebedrijf EnergyVision waarschuwt voor een vorm van phishing waarbij criminelen eigen qr-codes op laadpalen plakken, waarmee gebruikers zouden kunnen betalen voor het opladen van de auto. In werkelijkheid wordt hen geld afhandig gemaakt.... Read more »
  • Aanvallers kunnen vpn-verkeer afluisteren met TunnelVision-aanval
    Een nieuwe aanval genaamd TunnelVision laat aanvallers niet-versleuteld verkeer afluisteren, terwijl het voor de gebruiker lijkt alsof er gebruik wordt gemaakt van een veilige vpn-verbinding. Vrijwel alle besturingssystemen en vpn-diensten zijn kwetsbaar.... Read more »
  • iPad Air (2024) en iPad Pro (2024) preview - lichter, platter, sneller
    Apple heeft de iPad Air (2024) en iPad Pro (2024) onthuld. Wij mochten er even mee spelen.... Read more »

MEDIACOURANT

    +

    Mediacourant.nl

  • Bridget Maasland heeft hard hoofd in Joost Klein: ‘Meer verwacht’
    Bridget Maasland en Aran Bade© RTL Bridget Maasland heeft naar de repetitiebeelden van Joost Klein gekeken, maar vreest dat zijn optreden op het Eurovisie Songfestival toch een beetje gaat tegenvallen. “Meer verwacht.” Joost Klein heeft zó hoog van de toren geblazen over zijn optreden op het Eurovisie Songfestival dat de... Read more »
  • Sander Lantinga flink afgekat in BLVD: ‘Dit is gewoon proleterig’
    Rob Goossens en Sander Lantinga© RTL, SBS Sander Lantinga krijgt een flinke tik op zijn vingers van Rob Goossens, een van de sterren van RTL Boulevard. Hij vindt de radio-dj van JOE heel erg proleterig. “Het is zó pocherig.” Jan Smit is opgestapt als commentator van het Eurovisie Songfestival en... Read more »
  • Martijn Krabbé geeft update: ‘Eerste scans zien er zowaar goed uit’
    Martijn Krabbé© Instagram Martijn Krabbé laat voor het eerst weer van zich horen nadat hij begin maart zijn kankerdiagnose bekendmaakte. “De eerste resultaten van mijn scans zien er zowaar goed uit.” Ontzettend goed nieuws op deze Hemelvaartsdag: het lijkt de goede kant op te gaan met de gezondheid van Martijn... Read more »
  • Mogelijk nooit reallifesoap over Corry Konings: ‘Wel al een titel’
    Corry Konings© RTL De kans is groot dat we nooit een reallifesoap over het leven van Corry Konings te zien krijgen. De 72-jarige zangeres heeft de boot namelijk altijd afgehouden. “Altijd nee gezegd.” Nu de nieuwe soap over Frans Bauer zo’n groot succes is, lijkt het genre bezig aan een... Read more »
  • Jacqueline Govaert gespot in Japans restaurant: ’Echt schandalig’
    Jacqueline Govaert© SBS 6 Jacqueline Govaert is gisterenavond gespot in een Japans restaurant vlakbij het Songfestival-terrein in het Zweedse Malmö. “Dat is echt een beetje raar. Doe dat volgende week!” De nieuwe Songfestival-commentator Jacqueline Govaert wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Een spion van Shownieuws heeft haar gisterenavond met haar... Read more »
  • Thomas Berge wil pr-nachtmerrie stoppen: ‘Zélf de politie gebeld!’
    Elianne Zweipfenning en Thomas Berge© Instagram Thomas Berge is in een pr-nachtmerrie beland nu een lelijk moment uit zijn privéleven op straat is komen te liggen. Hij hoopt de situatie te kantelen: “Ik heb zélf de politie gebeld!” Het is een regelrecht publicitair drama voor Thomas Berge: de juicekanalen melden... Read more »
  • Eva Jinek-basher zwaar hypocriet? ‘Hij is zélf niet bepaald loyaal!’
    Eva Jinek en Charles Groenhuijsen© NPO Eva Jinek heeft er een basher bij: niemand minder dan haar oud-mentor Charles Groenhuijsen. Hij blijft maar naar haar uithalen in de media. “Maar hij is zélf niet bepaald loyaal!” Om een of andere reden heeft Charles Groenhuijsen er de grootst mogelijke moeite mee... Read more »

Blogs Nederland

SKOFTEN

VKMAG

    +

    News - VK Magazine

  • Instant karma voor patser die oudere man aanvloog
    Keighley is een stad in het Engelse graafschap West Yorkshire. Het is ook de plaats waar een ouder echtpaar woorden kreeg met een gast die hen beiden nogal onbehouwen passeerde op een trottoir. Dit zorgde direct voor kortsluiting bij de kerel, die vervolgens direct tot de aanval overging.Nu is het... Read more »
  • Had nou toch maar een cursus drone vliegen gedaan
    Heerlijk! Vakantie. Had deze jongen zo’n behoefte aan. Hij heeft het hele jaar hard gewerkt, en nu zit hij eindelijk op een bootje. Zijn grote hobby is drone vliegen. Daar moet je eigenlijk een cursus voor volgen, maar cursussen zijn voor mietjes en mensen die niet weten hoe ze een... Read more »
  • Dame maakt somaek als een ware pro
    Bekend met somaek? Laat ons je uitleggen wat het is, als je dat niet weet. Somaek is een populaire Koreaanse biercocktail gemaakt met soju (een gedistilleerde alcoholische drank die lokaal wordt geproduceerd uit rijst) en bier. De naam is een samenstelling van de Koreaanse woorden "soju" en "maekju"...... Read more »
  • Lief poesje voor mensen die van grote katten houden
    Met kunstmatige intelligentie kun je leuke dingen doen. Nu staat er in onze geboortepapieren niet dat we gisteren geboren zijn, dus we weten heus wel dat dit filmpje nep is. Want de kans dat een jongen relaxt op een bank blijft zitten met zo’n grote kat naast zich, is gewoon... Read more »
  • Malgorzata Jurczek kan iets aan de paal wat wij haar niet na gaan doen
     Paaldansen had altijd een beetje een slechte reputatie, komt door de Amerikaantjes. Daar kon je als alleenstaande moeder vroeger mooi dollars verdienen in aftandse en obscure stripclubs als paaldanseres, als er verder geen werk te vinden was. Het zal vast nog wel een beetje zo zijn, maar paaldansen...... Read more »
  • Robotstofzuiger vergeet dat hij een stofzuiger is en crasht
    Heb je dat weer! Net een robotstofzuiger gekocht, en dan is dat ding vergeten dat het een robotstofzuiger is. Hij moet stofzuigen en niks meer dan dat. Een handige hulp voor in huis, denk je. Maar in de praktijk gaat het ding aan de wandel, en voor je het weet... Read more »
  • Kung Fu-meester tegen alle verwachtingen in toch uitgeschakeld
    En dan gaan we even over naar Riverside, Californië. 3750 Main Street om precies te zijn, want dat is de plek waar een restaurant genaamd Mezcal Cantina y Cocina te vinden is. Zoals de naam al een beetje weggeeft, is het gespecialiseerd in Mexicaanse gerechten en uiteraard ook de bijpassende... Read more »

GEENSTIJL

DAILYBASE

ICULTURE

    +

    iCulture.nl: Apple-nieuws met een bite!

  • Sterk verbeterde Aqara M3-hub met Matter én HomeKit nu verkrijgbaar
    Smart home-leverancier Aqara heeft de opvolger van de Aqara M2 smart home hub uitgebracht. Het nieuwe model heeft Matter meteen vanuit de fabriek ingebouwd en kan direct communiceren met Apple HomeKit. Het artikel Sterk verbeterde Aqara M3-hub met Matter én HomeKit nu verkrijgbaar lees je op iCulture.... Read more »
  • Nieuwe iPad kopen? Dit zijn de beste prijzen voor nieuwe en actuele modellen
    Wil je een iPad kopen? Dan vind je in dit artikel alle informatie over iPad-aanbiedingen en prijzen. Met actuele prijzen van de huidige iPad Pro, iPad Air, het standaardmodel en de iPad mini. We helpen je in dit artikel met het kopen van de iPad die voor jou het meest... Read more »
  • Matter 1.3 is klaar voor tv’s, magnetrons, autoladers en meer
    De Connectivity Standards Alliance (CSA) heeft aangekondigd dat de specificatie voor Matter 1.3 klaar is. Deelnemende bedrijven zoals Apple kunnen nu aan de slag om hun apparaten en platformen geschikt te maken. Het artikel Matter 1.3 is klaar voor tv’s, magnetrons, autoladers en meer lees je op iCulture.... Read more »
  • Alles over release van de nieuwe iPads in 2024: dit is wanneer ze in de winkels liggen
    Wat zijn de releasedata van de nieuwe iPads in 2024? En hoe zit het met de vernieuwde accessoires? Wat zijn de geruchten over de release van nog niet aangekondigde nieuwe iPads van 2024? We hebben alles op een rij gezet. Het artikel Alles over release van de nieuwe iPads in... Read more »
  • Laptopvervanger? Hier zijn 5 nieuwe functies en verbeteringen van het Magic Keyboard voor iPad Pro
    Er is een nieuw toetsenbordhoes voor de iPad Pro. Het vernieuwde Magic Keyboard voor de iPad Pro 2024 biedt nieuwe functies en meerdere verbeteringen. Het artikel Laptopvervanger? Hier zijn 5 nieuwe functies en verbeteringen van het Magic Keyboard voor iPad Pro lees je op iCulture.... Read more »
  • Netflix verhoogt de prijzen en wordt duurste streamingdienst in Nederland
    Netflix gaat in Nederland de prijzen verhogen. Abonnees gaan maandelijks tussen de 1 en 3 euro meer betalen en Netflix wordt daarmee de duurste van de grote streamingdiensten in Nederland. Het artikel Netflix verhoogt de prijzen en wordt duurste streamingdienst in Nederland lees je op iCulture.... Read more »
  • Vernieuwde HBO Max krijgt prijsverhoging in juni 2024: dit gaat het kosten
    HBO Max wordt vernieuwd en wordt samengevoegd met Discovery+. De nieuwe streamingdienst gaat voorjaar 2024 wereldwijd van start onder de naam MAX. Behalve in de Benelux, waar Omroep MAX de naam al in handen heeft. Dit moet je weten als abonnee van HBO Max! Het artikel Vernieuwde HBO Max krijgt... Read more »

AUTOBLOG

    +

    Autoblog.nl

  • Koop deze Bond-auto voor een prikkie
    Dit weekend wordt de coolste Smart Fortwo ter wereld geveild. Dit weekend vinden er twee prestigieuze veilingen plaats in Monaco: eentje van RM Sotheby’s en eentje van Bonhams. Er gaan dit weekend dus allerlei peperdure klassiekers en hypercars onder de hamer. En een grijze Smart Fortwo. Dat is natuurlijk een... Read more »
  • De auto’s van Boaz: van Audi RS3 tot BMW M2 Competition
    YouTuber Boaz heeft nog meer auto's dan alleen de flink getunede Audi RS3. Dit artikel De auto’s van Boaz: van Audi RS3 tot BMW M2 Competition verscheen eerst op Autoblog.nl.... Read more »
  • Bentley Continental niet meer te krijgen met V8, nog wél met W12
    Helaas: als je nu een Bentley Continental bestelt moet je per se een W12 kiezen. Bentley staat op het punt om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. Vrees niet: ze gaan nog niet volledig elektrisch, maar wel hybride. Daarom gaat Bentley binnenkort afscheid nemen van de W12 en ook de... Read more »
  • Met deze bus steek je alle andere zzp’ers de ogen uit
    Met deze Irmscher Opel Vivaro val je lekker op met je bedrijf. In oktober vorig jaar hadden we in één klap heel veel bedrijfswagensnieuws. Stellantis gaf namelijk ál hun busjes een facelift. En dat zijn er twaalf. Daarbij zat ook de Opel Vivaro, die nu de nieuwe ‘Opel Vizor’ heeft... Read more »
  • Wat is de bijzonderste auto die je hebt gezien vandaag?
    Er zijn veel speciale auto’s op de weg vandaag. Wat is de bijzonderste die je hebt gezien? Het is Hemelvaartsdag en dat betekent dat de meeste mensen vrij zijn vandaag. En aangezien het ok mooi weer is, gaan heel veel mensen er ook nog eens op uit. Groot gelijk. Als... Read more »
  • Als je het leven niet meer ziet zitten, moet je vandaag naar België of Duitsland
    Klinkt misschien een beetje cru. Maar het is wel zo. Als je het leven niet meer ziet zitten, moet je vandaag naar België of Duitsland… Het leven is over het algemeen hartstikke mooi. De meesten van ons zijn gezond, hebben fijne mensen om zich heen, een leuke baan en een... Read more »
  • Gespot – SF90 Spider met een unieke samenstelling
    Dit artikel Gespot – SF90 Spider met een unieke samenstelling verscheen eerst op Autoblog.nl.... Read more »

Sport Nederland

SPORTNIEUWS.NL

No RSS Item

FC UPDATE

RACING NEWS NEDERLAND

HET IS KOERS

No RSS Item

NU.NL – SPORT

HOCKEY.NL

    +

    Hockey.nl

  • VideoKerstholt stopt ermee: ‘Ik heb alles uit mijn carrière gehaald’
    Terwijl de rest van haar teamgenoten het veld zaterdag na de wedstrijd tegen Kampong al lang verlaten hadden, stond Maxime Kerstholt (28) nog altijd binnen de lijnen. Ze had het druk, want bijna de hele zijlijn vol publiek was er speciaal voor haar. Ze knuffelde en kletste met iedereen. Met... Read more »
  • Local Hero #5: ‘Wanneer alle trainers blij zijn, ben ik ook blij’
    In de rubriek Local Hero wordt regelmatig een clubheld geïnterviewd. Deze week is het de beurt aan Sandra Boele, vrijwilligster bij Xenios. Zij werd genomineerd door diverse trainers van de Amsterdamse club. Ken jij ook een lokale held? Mail ons dan! Hi Sandra, op welke locatie ben je nu? Sandra... Read more »
  • Voor in de agenda: alle data van play-offs en NK’s 
    Het seizoen 2023-2024 nadert zijn ontknoping. De KNHB heeft de finaledata van alle play-offs en NK’s bekendgemaakt. Hieronder vind je het overzicht. Opzet play-offs Alle play-offseries worden gespeeld over twee wedstrijden. Een wedstrijd hoeft niet tot een winnaar te leiden. Na wedstrijd twee worden de uitslagen in een ranglijst gezet... Read more »
  • Dokkum speelde drie jaar alleen maar ‘uit’: ‘Eindelijk een eigen plek’
    Drie jaar lang speelden ze alleen uitwedstrijden. Trainden ze op voetbalkunstgras. En was het vooral wachten en uitkijken naar dat ene moment. Een eigen veld, een eigen plek. Eind vorige maand was het zover voor het jonge Dokkum, waar het engelengeduld werd beloond. ‘We moesten de ene week uit naar... Read more »
  • VideoPromotieklasse (D&H)- Doelpunten Speelronde 20
    De Promotieklasse beleefde afgelopen zondag de twintigste speelronde van dit seizoen. Uit de wedstrijdbeelden die de video-analisten op de torens aanleveren, monteren wij per speelronde panklare video’s met daarin natuurlijk alle goals. Veel kijkplezier!   Promotieklasse Dames   Promotieklasse Heren Het bericht Promotieklasse (D&H)- Doelpunten Speelronde 20 verscheen eerst op... Read more »
  • Blaak moest op zoek: ‘Dacht dat ik in Bananasplit was beland’
    Het nieuws sloeg vorige week in als een bom in de hockeywereld. Pirmin Blaak, keeper van het Nederlands elftal, vertrekt na dit seizoen bij zijn club Oranje-Rood. Een afscheid waar de 143-voudig international helemaal niet op zat te wachten. ‘Ik wilde mijn carrière afsluiten bij Oranje-Rood.’ In februari zat Blaak... Read more »
  • Topscorers: Janssen voelt hete adem van Hertzberger in de nek
    Op één speelronde voor het einde van de reguliere competitie van de Tulp Hoofdklasse is nog niet te zeggen wie zich topscorer van het seizoen 2023-24 mag noemen. Bij de vrouwen gaat het gevecht tussen Frédérique Matla en Yibbi Jansen, bij de mannen hebben Jip Janssen en Jeroen Hertzberger de... Read more »
Horren op Maat, horrengigant

Picdumps – Leuke en grappige foto’s