Nieuws, Blogs en Sport Nederland

Een overzicht van Nederlandse Nieuws-, Blogs en Sportsites

?wi=362754&ws=

Nieuws Nederland

RTL NIEUWS

    +

    RTL Nieuws & Entertainment

  • PSV-coach Bosz houdt vast aan team dat met 8-0 van Heerenveen won
    De basisopstelling van PSV voor de mogelijke kampioenswedstrijd tegen Sparta Rotterdam kent geen verrassingen. Trainer Peter Bosz houdt vast een dezelfde elf spelers die sc Heerenveen tien dagen eerder in Friesland met 8-0 kansloos lieten.... Read more »
  • Golfer Luiten eindigt als dertiende in China
    Golfer Joost Luiten heeft een natte editie van de China Open met de gedeelde dertiende plaats afgesloten. Hij finishte in 206 slagen, na een laatste ronde van zeventig slagen.... Read more »
  • Vijf arrestanten rond dodenherdenking Dam weer vrijgelaten
    De vijf mensen die tijdens de Nationale Herdenking op de Dam zijn aangehouden, zijn weer vrij. Dat laat een woordvoerder van de politie weten.... Read more »
  • Bol en Klaver met gemengde estafetteploeg naar Spelen
    De Nederlandse gemengde estafetteploeg voor de 4x400 meter heeft zich voor de Olympische Spelen geplaatst. Isayah Boers, Lieke Klaver, Isaya Klein Ikkink en Femke Bol liepen tijdens de World Relays op de Bahama's de snelste tijd (3.12,16) in hun serie en plaatsten zich zo voor de finale.... Read more »
  • Messi steelt met vijf assists en een treffer show bij Inter Miami
    Lionel Messi heeft Inter Miami aan een ruime zege op New York Red Bulls (6-1) geholpen. De Argentijnse aanvaller had met vijf assists en een doelpunt een aandeel in alle doelpunten van de koploper van de Eastern Conference.... Read more »
  • Patiënten afgeperst met gevoelige privégegevens: 'Geld verdiend aan mijn trauma'
    Een 27-jarige hacker uit Finland is veroordeeld tot ruim zes jaar celstraf voor het afpersen van mensen met psychische problemen. Hij had gespreksverslagen en privégegevens gestolen van een Fins behandelcentrum waarmee hij patiënten rechtstreeks benaderde. Als er niet binnen 24 uur betaald zou worden, zou hij deze uiterst gevoelige gegevens... Read more »
  • Jacqueline runt het enige jongerenhospice in Nederland: 'Met morfinepomp naar de kroeg'
    Jacqueline Bouts (60) leidt het enige hospice in Nederland speciaal voor palliatief zieke jongeren. Én voor hun naasten. Ze begon het omdat ze als verpleegkundige een warme plek miste waar deze mensen hun laatste periode kon doorbrengen op een manier die bij hun leven paste. Hier krijgen de dierbaren van... Read more »

BLIK OP NIEUWS

    +

    Blik op nieuws - Al het nieuws uit Nederland en zijn 12 provincies

  • Nederland twee minuten stil
    De nationale herdenking bij het Nationaal Monument op de Dam in Amsterdam is zonder verstoringen verlopen. Vooraf waren verschillende maatregelen genomen om dit te voorkomen.... Read more »
  • Rotterdammer (34) aangehouden die spoor en snelweg op rende
    Hulpdiensten hebben zaterdagochtend groot ingezet om een 34-jarige man te helpen die de Kralingse Plas in was gedoken en daar niet meer uit wilde komen. Mensen maakten zich zorgen om zijn gezondheid. Diezelfde middag moesten de hulpdiensten weer uitrukken toen dezelfde man via het spoor de snelweg oprende. Dat leverde... Read more »
  • Fietser die wheelies maakt aangehouden
    Agenten hebben in de nacht van zaterdag op zondag 5 mei 2024 in Tilburg een man aangehouden nadat hij onder andere zonder verlichting op zijn fiets reed. Ook schold hij de agenten diverse keren uit.... Read more »
  • Douane onderschept twee partijen cocaïne
    Tijdens een reguliere controle in de Rotterdamse haven heeft de Douane zaterdag 4 mei twee ladingen cocaïne onderschept. De drugs die als eerste werd gevonden zaten in de constructie van een container met bananen en de 41 kilo drugs had een straatwaarde van ruim 3 miljoen euro.... Read more »
  • Voorbereiding dodenherdenking op de Dam
    De voorbereidingen voor de Nationale dodenherdenking op de Dam was zaterdagochtend al vroeg op gang. Zo werden de straten voor de laatste keer schoongespoten en dranghekken geplaatst om het publiek in goed banen te leiden.... Read more »
  • Nationale herdenking: “De laatste oorlog moet de laatste blijven”
    “We staan aan de vooravond van 80 jaar vrijheid. In een wereld die ons leert dat vrijheid nooit af is.” Dat zei minister Kajsa Ollongren vandaag tijdens de Dodenherdenking van de luchtmacht in Soesterberg. De voormalige vliegbasis is een van de vele herdenkingsplekken in binnen- en buitenland.... Read more »
  • 21 XR-demonstranten op Schiphol aangehouden door KMar
    Vrijdag hebben leden van Extinction Rebellion (XR) op Schiphol een onaangekondigde klimaatdemonstratie gehouden in de Schengen-lounge. Dit meldt de Koninklijke Marechaussee (KMar) vrijdag.... Read more »

NU.NL

NIEUWS.NL

    +

    Nieuws.nl

  • Recordomzet voor iPhone-maker Foxconn in april
    ZHENGZHOU (ANP/BLOOMBERG) - iPhone-producent Foxconn heeft zijn inkomsten vorige maand aanzienlijk zien stijgen, tot het hoogste niveau ooit voor de maand april. De omzet klom met 19 procent tot omgerekend 14,8 miljard euro, maakte het Taiwanese bedrijf zondag bekend. Hierdoor kunnen de verwachtingen van marktkenners voor de verkoop van iPhones... Read more »
  • Ambassadeurs van de Vrijheid met heli’s onderweg naar festivals
    GILZE EN RIJEN (ANP) - Claude, FLEMMING, Son Mieux en Wende, de Ambassadeurs van de Vrijheid van dit jaar, zijn vanaf vliegbasis Gilze-Rijen met helikopters van Defensie opgestegen op weg naar de bevrijdingsfestivals waar zij zondag optreden. Toen de Ambassadeurs de lucht ingingen, was het droog en brak de zon... Read more »
  • Alle vijf aangehouden personen rondom herdenking Dam weer vrij
    AMSTERDAM (ANP) - De vijf mensen die zaterdag rondom de Nationale Herdenking op de Dam in Amsterdam zijn aangehouden, zijn weer vrij. Dat laat een woordvoerder van de politie zondagochtend weten. Vier personen werden tijdens de ceremonie op het Amsterdamse plein aangehouden. Een 41-jarige man werd eerder op de zaterdag... Read more »
  • Golfer Luiten eindigt als dertiende in China
    SHENZHEN (ANP) - Golfer Joost Luiten heeft een natte editie van de China Open met de gedeelde dertiende plaats afgesloten. Hij finishte in 206 slagen, na een laatste ronde van zeventig slagen. Het bericht Golfer Luiten eindigt als dertiende in China verscheen eerst op Nieuws.nl.... Read more »
  • Bureau: stem tegen beloning Boeing-topman van 33 miljoen dollar
    ARLINGTON (ANP/BLOOMBERG) - Aandeelhouders van de geplaagde Amerikaanse vliegtuigbouwer Boeing krijgen het dringende advies om tegen een salarispakket van 32,8 miljoen dollar (31 miljoen euro) voor topman David Calhoun te stemmen. Dat meldt Adviesbureau Institutional Shareholder Services (ISS), dat onder meer pensioenfondsen en verzekeraars adviseert. Het bericht Bureau: stem tegen... Read more »
  • Bol en Klaver met gemengde estafetteploeg naar Spelen
    NASSAU (ANP) - De Nederlandse gemengde estafetteploeg voor de 4x400 meter heeft zich voor de Olympische Spelen geplaatst. Isayah Boers, Lieke Klaver, Isaya Klein Ikkink en Femke Bol liepen tijdens de World Relays op de Bahama's de snelste tijd (3.12,16) in hun serie en plaatsten zich zo voor de finale.... Read more »
  • Gunstige weersomstandigheden voor bevrijdingsfestivals
    HOUTEN (ANP) - Anders dan tijdens dodenherdenking een dag eerder, wordt het weer op Bevrijdingsdag op veel plekken beter. Volgens Weeronline wordt het in het noorden maximaal 14 graden. In het zuidoosten wordt rekening gehouden met temperaturen tot maximaal 18 graden. Het bericht Gunstige weersomstandigheden voor bevrijdingsfestivals verscheen eerst op... Read more »

TWEAKERS

    +

    Tweakers Mixed RSS Feed

  • Thread-gebruikers kunnen voortaan kiezen wie berichten kan reposten
    Threads-gebruikers kunnen voortaan kiezen welke leden hun berichten opnieuw kunnen delen, en welke niet. Het wordt ook mogelijk om het reposten van berichten geheel onmogelijk te maken. Threads wil er met deze maatregelen voor zorgen dat het platform ‘een meer positieve plek’ wordt.... Read more »
  • Sony haalt Helldivers 2 in meer dan honderd landen van Steam
    Sony heeft in meer dan honderd landen Helldivers 2 van Steam verwijderd. In deze landen is het niet mogelijk om op officiële wijze een PSN-account aan te maken, dat binnenkort verplicht is voor het spel. Steam zou de terugbetaling van Helldivers 2 ondertussen eenvoudiger hebben gemaakt.... Read more »
  • Gamingmonitors met 4k-QD-oled - Update met Gigabyte Aorus FO32U2P
    De Alienware AW3225QF, ASUS ROG Swift PG32UCDM, Gigabyte Aorus FO32U2P en MSI MPG321URX zijn de eerste gamingmonitors met een 4k-QD-oledpaneel in de winkels. Welke is de allerbeste?... Read more »
  • Wine 9.8
    Er is met versienummer 9.8 een nieuwe ontwikkelbuild van Wine verschenen. Wine is een opensource-implementatie van de Windows-api en maakt het mogelijk om DOS- en Windows-programma's op Linux, FreeBSD, Solaris en macOS te draaien. Een grote groep ontwikkelaars draagt bij aan Wine en er is voor gekozen om elke twee... Read more »
  • Google trekt op 30 juni 2025 stekker uit api's van Google Fit
    Google trekt op 30 juni 2025 de stekker uit de api’s van Google Fit. Ontwikkelaars kunnen zich sinds begin mei ook niet meer aanmelden voor de api’s van het gezondheidsplatform en worden aangemaand om over te stappen naar api’s van Android Health.... Read more »
  • EMDB 5.29
    Versie 5.29 van EMDB is uitgekomen. EMDB, wat staat voor Eric's Movie Database, is een gratis programma waarmee een filmcollectie kan worden beheerd. Hoewel de download maar slechts 6MB groot is, beschikt het programma over uitgebreide functionaliteit. Zo kan onder meer relevante informatie van onlinedatabases als IMDb, MovieMeter, TMDb en... Read more »
  • Double Commander 1.0.14
    Double Commander is een opensource en crossplatform bestandsbeheerprogramma. Voor zowel het uiterlijk als de functionaliteit is het welbekende Total Commander als inspiratiebron gebruikt. Dat gaat zelfs zo ver dat de plug-ins van Total Commander ook voor Double Commander werken. Er zijn ook enkele verschillen, waaronder een ingebakken teksteditor met ondersteuning... Read more »

MEDIACOURANT

    +

    Mediacourant.nl

  • Gordon slachtoffer van pittige cocaïnegrap in Even Tot Hier: ‘Ohh!’
    Jeroen Woe en Gordon© NPO Gordon heeft flink wat teweeggebracht met zijn terugkeer in de showbizz, want hij is direct weer een van de meest besproken sterren van het land. Even Tot Hier neemt hem nu flink te grazen… De mannen van Even Tot Hier hebben er een traditie van... Read more »
  • Carlo Boszhard stelt SBS-ster teleur: ‘Jammer dat hij niet reageert’
    Carlo Boszhard© SBS Carlo Boszhard zorgt voor teleurstelling bij Bart Ettekoven, een van de sterren van Shownieuws. De presentator van Make Up Your Mind weigert namelijk te reageren op geruchten. “Jammer.” Als er mooie kijkersaantallen of buitenlands succes te vieren is, dan zien we Carlo Boszhard en zijn partner Herald... Read more »
  • Johan Derksen: ‘Overlijden ouders Joost Klein heel erg uitgebuit’
    Joost Klein© NPO, SBS Johan Derksen vindt dat het overlijden van de ouders van Joost Klein te veel gebruikt wordt om van zijn Songfestival-act een succes te maken. “Het wordt wel heel commercieel.” De nieuwste repetitiebeelden van de Songfestival-act van Joost Klein tonen ook het kleine, emotionele einde. Hierin richt... Read more »
  • André van Duin zet onverwacht streep door tv-programma: ‘Te veel’
    André van Duin en Janny van der Heijden© Elvin Boer, MAX André van Duin zet onverwacht een streep door zijn nieuwe tv-programma Denkend aan Mallorca, dat hij samen met Janny van der Heijden zou gaan maken. “Het wordt te veel.” Het is misschien wel de grootste ster van de publieke... Read more »
  • Hélène Hendriks heeft ‘geen moeite’ met poepen op vliegtuigtoilet
    Hélène Hendriks© SBS 6 Hélène Hendriks heeft er absoluut geen moeite mee om een grote boodschap te doen op het vliegtuigtoilet. “De mensen kijken dan toch van: ‘Hé, Hélène gaat naar de wc toe!” De mannen van Vandaag Inside zijn vrijdag het weekend ingegaan met een intermezzo over poepen in... Read more »
  • Wilfred Genee blijft Beau van Erven Dorens bashen: ‘Vermoeiend’
    Wilfred Genee en Beau van Erven Dorens© SBS, RTL Zal de eeuwigdurende fittie tussen Wilfred Genee en Beau van Erven Dorens ooit nog ophouden? De heren blíjven maar op elkaar fitten. “Het is zo vermoeiend. Nu weer zo’n jasje aan trekken.” Negen jaar geleden raakten Beau van Erven Dorens en... Read more »
  • Op1 laat één stoel aan tafel leeg tot programma stopt: ‘Voor jóu!’
    Sven Kockelmann© NPO De talkshow Op1 wordt over zes weken begraven en tot die tijd laat het programma één stoel aan de talkshowtafel leeg. Het is bedoeld om Geert Wilders onder druk te zetten om langs te komen. Het is geen geheim dat Geert Wilders, de leider van de grootste... Read more »

Blogs Nederland

SKOFTEN

VKMAG

    +

    News - VK Magazine

  • Wait What: Is David Bouman dan toch niet Boer Harm?
    Terwijl de ene helft zich afvraagt waarom Boer Harm zo populair is, zingt de andere helft de hele dag zijn hits 'Brommers Kieken' en 'Komkommer' mee. En de agenda van Boer Harm raakt alleen maar voller, dus de kans is ook groter dat jij binnenkort een optreden van de boerenrapper... Read more »
  • Feesten en dan tot het gaatje gaan - maar dan letterlijk
    Niks lekkerder dan af en toe even wat stoom opblazen op een feestje. Zo zijn wij ook wel te porren voor een lekkere rave, zeker als deze in de buurt komt van de sfeer van 'vroegah'. Nu is het aan de jongere generatie om de feestnormen in stand te houden.... Read more »
  • Scootmobieler in Geertruidenberg vergeet haaientanden en wordt omver gereden door vrachtwagen
    Blijf vooral in je luie stoel stoel zitten, want wij nemen je mee naar de stad Geertruidenberg, wat gelegen is in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. We rijden mee met een auto die voorzien is van een dashcam en deze auto rijdt achter een vrachtwagen. Op een gegeven moment rijdt de... Read more »
  • Het was twee minuten stil, maar wel man weggehaald van de Dam tijdens Dodenherdenking
    Er lag eventjes wat druk op de Nationale Herdenking op de Dam in Amsterdam en dat heeft allemaal te maken met een aantal brandhaarden in de wereld. Maar vanaf 20.00 uur was het op en rond de Dam ook stil.Tijdens de twee minuten stilte werd een bezoeker afgevoerd door de... Read more »
  • In Zagreb heb je een vet probleem als je ervan doorgaat
    Boefjes zijn er overal. Ook in Kroatië. Vandaag hebben we een interessant filmpje uit Zagreb binnengekregen. Iemand die net zoveel op heeft met wetten en regels en een hekel heeft aan autoriteit, wordt achtervolgd door de politie. Hij ziet zijn kans schoon om af te slaan op een zijweggetje. Geen... Read more »
  • Even een alligator filmen had niet heel veel slechter kunnen verlopen
    In vergelijking met bijvoorbeeld de Australische zoutwaterkrokodil is de Amerikaanse alligator een beetje het watje onder de krokodillen. Nog steeds geen beest om te onderschatten, maar wel een stuk minder agressief en imposant dan de eerder genoemde variant.Dat neemt niet weg, als je zo'n Amerikaan...... Read more »
  • Alles kan op Rotterdam-Zuid: ‘wakker worden tussen het grofvuil’
    Je hebt Rotterdam en dan heb je ook nog Rotterdam-Zuid. Gelegen ten zuiden van de Maas, is het een gebied waar naar schatting zo'n 180 verschillende nationaliteiten dit deel van Rotterdam maken tot wat het is. Een snelle potpourri aan gekkigheid waarbij je soms de gekste dingen tegenkomt.Neem bijvoo...... Read more »

GEENSTIJL

DAILYBASE

ICULTURE

    +

    iCulture.nl: Apple-nieuws met een bite!

  • ‘iMessage in iOS 18 kan teksten samenvatten’
    Apple werkt volgens geruchten aan een AI-functie die allerlei teksten kan samenvatten. Dit gebeurt op het apparaat zelf, zonder dat de teksten naar een server worden gestuurd. Het zou dit jaar een van de vernieuwingen in iMessage kunnen zijn. Het artikel ‘iMessage in iOS 18 kan teksten samenvatten’ lees je... Read more »
  • Dit kun je verwachten van Apple’s iPad-event van mei 2024
    Wat kun je verwachten van Apple's iPad-event van mei 2024? Welke nieuwe iPads worden er onthuld en op welke moet je nog wachten? En komen er nog verrassingen? Dat en meer lees je in deze vooruitblik op Apple's mei 2024-event! Het artikel Dit kun je verwachten van Apple’s iPad-event van... Read more »
  • Gerucht: ‘iPhone met Face ID onder het scherm komt in 2026’
    Geruchten over een iPhone met Face ID onder het scherm komen regelmatig terug. Apple zou bezig zijn om de Face ID-camera's op toekomstige iPhone Pro-modellen bijna onzichtbaar onder het scherm te verwerken. De nieuwste ontwikkelingen lees je hier! Het artikel Gerucht: ‘iPhone met Face ID onder het scherm komt in... Read more »
  • Wanneer komt Spotify Lossless? Hier is het nieuwste gerucht!
    Spotify kondigde in 2021 aan dat er lossless muziek in cd-kwaliteit zou worden toegevoegd onder de naam Spotify HiFi. Inmiddels zijn er meermaals geruchten geweest dat de dienst van start zou gaan. Maar wanneer komt het nu echt? Het artikel Wanneer komt Spotify Lossless? Hier is het nieuwste gerucht! lees... Read more »
  • Weekend kijktips: Steve Jobs, Hacks, Unfrosted en meer
    We schrijven op iCulture regelmatig over streaming videodiensten en handige functies om meer uit deze diensten te halen. Maar wat ga je kijken op je Apple-apparaten? Daar besteden we in deze rubriek aandacht aan. Je kunt dit weekend kijken naar diverse nieuwe films en series. Het artikel Weekend kijktips: Steve... Read more »
  • De beste Apple Watch-docks voor je bureau of nachtkastje
    De Apple Watch zul je regelmatig moeten opladen, dus kun je daar maar beter een stijlvol plekje in huis voor zoeken. Met deze Apple Watch-docks en -stands wordt het opladen van je horloge een kleine moeite en het ziet er ook nog goed uit! Het artikel De beste Apple Watch-docks... Read more »
  • Zo werkt de Nachtklokmodus op de Apple Watch (Nightstand)
    Je Apple Watch kun je gemakkelijk omtoveren tot een wekker dankzij de Nachtklokmodus (Nightstand). In deze tip leggen we uit hoe je dit 's nachts inschakelt en hoe je de Watch bedient in deze stand. Het artikel Zo werkt de Nachtklokmodus op de Apple Watch (Nightstand) lees je op iCulture.... Read more »

AUTOBLOG

    +

    Autoblog.nl

  • James May: “geen nieuwe show met Clarkson en Hammond”
    James May voorziet een rustige toekomst waar hij waarschijnlijk Clarkson en Hammond als vrienden, maar geen collega’s meer gaat beschouwen. Het is al weer bijna tien jaar geleden dat de BBC de stekker trok uit het TopGear-format met Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. Het meest populaire programma ter... Read more »
  • Mijn Auto: Mercedes-AMG C63 S Estate van Matthijs
    De Mercedes van Matthijs is een dikke powerstation met 600+ pk. Dit artikel Mijn Auto: Mercedes-AMG C63 S Estate van Matthijs verscheen eerst op Autoblog.nl.... Read more »
  • Lichte hot hatches onder de 1.000 kg: lijstjesvoer!
    We kijken naar 10 geweldige licht hot hatches die een ton of (veel) minder wegen. Afgelopen week werden verblijd door bijzonder nieuws: er komt nog een product van Gazoo Racing aan! Helemaal blij werden we toen we te horen kregen dat het een een bijzonder lichte hot hatch ging worden.... Read more »
  • Kwalificatie F1 Miami: Ricciardo eruit in Q1!
    Wie pakt de pole voor de echte echte F1 race dit weekend, in Miami? Is het nu wat zo’n Sprint Race? Het is in ieder geval ontegenzeggelijk dat we al wat actie gezien hebben, terwijl het main event nog moet komen. In dat opzicht krijgen de tickethouders in Miami in... Read more »
  • Gespot – Mooi roze is niet lelijk
    Dit artikel Gespot – Mooi roze is niet lelijk verscheen eerst op Autoblog.nl.... Read more »
  • BREEK: Verstappen WINT de Sprint in Miami
    Negentien rondjes in Miami als opwarmertje voor morgen. Wie pakt er vast wat puntjes? In de Sprint Kwalificatie/Shootout was Verstappen gisteren andermaal de aller snelste. Dat kwam als een grote verrassing voor de Nederlander. Zijn laatste ronde op softs was naar eigen zeggen namelijk matig. Maar hij ging toch naar... Read more »
  • BREEK: garnalen met een beetje saus kosten 290 Dollar bij F1 GP Miami
    De Grand Prix van Miami bijwonen is een kostbaar genoegen. Een kleine versnapering kost je al snel honderden Dollars. De afgelopen jaren heeft de Westerse wereld natuurlijk een enorme geldontwaarding gezien. Tenminste in Europa (EU) en de Verenigde Staten. De moneyprinter ging steeds maar brrrrrrrr en dat zie je aan... Read more »

Sport Nederland

SPORTNIEUWS.NL

No RSS Item

FC UPDATE

RACING NEWS NEDERLAND

HET IS KOERS

No RSS Item

NU.NL – SPORT

HOCKEY.NL

    +

    Hockey.nl

  • Carrousel HK: Acht spelers vertrekken bij dames Hurley
    Op deze pagina vind je een actueel overzicht van het laatste transfernieuws in de Tulp Hoofdklasse. We proberen zo compleet mogelijk te zijn, maar laat het ons weten als je iets mist via redactie@hockey.nl. 5 mei De selectie van Hurley ondergaat komend seizoen een behoorlijke renovatie. De ploeg ziet acht... Read more »
  • Play-offs voor Welten: ‘Waarschijnlijk mijn laatste wedstrijden’
    Ze was zaterdagmiddag een van de eersten die haar handen de lucht in gooide. Om vervolgens een sprint te trekken naar haar teamgenoten om samen de prestatie te vieren. Aanvoerder Lidewij Welten (33) bereikte met Kampong de play-offs na de 3-1 overwinning op Pinoké. ‘Dat worden waarschijnlijk mijn allerlaatste hockeywedstrijden.’... Read more »
  • Samenvattingen Tulp Hoofdklasse Dames | Speelronde 21
    De tickets in de Tulp Hoofdklasse Dames zijn in de voorlaatste speelronde van de reguliere competitie verdeeld. In een onderlinge wedstrijd tegen Pinoké greep Kampong naar het vierde en laatste playoff-ticket. Eerder verzekerden Den Bosch, SCHC en Amsterdam zich al van het competitietoetje. Onderin deed Oranje-Rood uitstekende zaken. De Eindhovense... Read more »
  • Round-up Tulp HK (D): Kampong naar play-offs, OR speelt zich veilig
    De dames van Kampong hebben zich op de voorlaatste speeldag van de Tulp Hoofdklasse Dames verzekerd van een ticket voor de play-offs. De Utrechtse ploeg won zaterdag met 3-1 van directe concurrent Pinoké. Oranje-Rood speelt ook volgend seizoen op het hoogste niveau na de 4-2 zege op Hurley. De topper... Read more »
  • Trainerscarrousel HK: Boomgaardt per direct weg bij Tilburg
    Trainers komen en gaan in de Hoofdklasse Dames en Tulp Hoofdklasse Heren. In dit overzicht van het seizoen 2023/2024 houden we alle mutaties bij van de hoogste competitie. Aanvullingen? Mail naar redactie@hockey.nl. 4 mei Maartje Paumen neemt bij de dames van Tilburg per direct de taken als hoofdcoach over van... Read more »
  • Silver Cup (H): tweedeklassers HCM en Warande uitgeschakeld
    De laatste twee overgebleven tweedeklassers, HCM en Warande, zijn er niet in geslaagd de halve finales van de Silver Cup te bereiken. HCM ging vrijdagavond in Amsterdam in de halve finales van het tweede bekertoernooi met 3-2 onderuit tegen Athena. Warande dolf pas na het nemen van shoot-outs het onderspit... Read more »
  • Keeperswissel bij SCHC: waarom Heerbaart geen eerste keus meer is
    Alexandra Heerbaart was vier jaar lang de onbetwiste nummer één onder de lat bij SCHC. Maar vlak voor de ontknoping van het seizoen is de viervoudig international haar plekje kwijtgeraakt. Marsha Zwezereijn, al jaren tweede keus, staat sinds een paar weken in de goal in Bilthoven. Coach Lucas Judge legt... Read more »
Horren op Maat, horrengigant

Picdumps – Leuke en grappige foto’s