Nieuws, Blogs en Sport Nederland

Een overzicht van Nederlandse Nieuws-, Blogs en Sportsites

?wi=362754&ws=mwn

Nieuws Nederland

RTL NIEUWS

    +

    RTL Nieuws & Entertainment

  • Hamas positief over Israëlisch voorstel voor staakt-het-vuren
    Een hoge Hamas-functionaris heeft tegen persbureau AFP gezegd dat de Palestijnse beweging 'geen grote problemen' heeft met het laatste voorstel van Israël voor een staakt-het-vuren in Gaza.... Read more »
  • Darmstadt degradeert na een jaar weer uit Bundesliga
    SV Darmstadt is na een jaar alweer uit de Bundesliga gedegradeerd. De hekkensluiter verloor de thuiswedstrijd tegen FC Heidenheim (0-1) en kan daardoor nummer 16 FSV Mainz niet meer achterhalen. De nummers 17 en 18 degraderen.... Read more »
  • PSG opnieuw kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
    Paris Saint-Germain heeft een dag na het verprutsen van de kampioenswedstrijd tegen Le Havre (3-3) alsnog de landstitel binnen. Nummer 2 AS Monaco verloor bij Olympique Lyon (3-2) en kan met nog drie wedstrijden te gaan de achterstand van 12 punten niet meer ongedaan maken. Het is voor PSG de... Read more »
  • Gazanen bedanken pro-Palestijnse demonstranten op Amerikaanse universiteiten
    De massale en langdurige pro-Palestijnse demonstraties op Amerikaanse universiteiten zijn ook doorgedrongen tot Gaza. Terwijl de universiteitsbesturen een einde proberen te maken aan de protesten, bedanken de bewoners in het belegerde gebied de studenten voor hun steun.... Read more »
  • Rusland verovert dorpje in oosten Oekraïne
    Rusland meldt een dorp in de regio Donetsk in het oosten van Oekraïne te hebben veroverd. Het zou volgens het Russisch staatspersbureau Interfax gaan om het dorpje Novobachmoetivka, waar voor de oorlog nog geen duizend mensen woonden.... Read more »
  • Aanvoerder Van Ginkel: het is hier best wel een zooitje geworden
    Marco van Ginkel ziet zichzelf volgend seizoen niet meer bij Vitesse voetballen. "Ik voel mezelf hartstikke goed", zei de 31-jarige middenvelder na een zege op Fortuna Sittard (3-2). "Maar ik had iets anders voor ogen toen ik hier terugkeerde met jongens als Davy Pröpper en Eloy Room. Het is hier... Read more »
  • Atalanta ziet vijfde plaats en Champions League naderen
    Atalanta is weer volop in de race voor deelname aan de Champions League komend seizoen. Trainer Gian Piero Gasperini zag zijn elftal Empoli met 2-0 aan de kant zetten. AS Roma, de huidige nummer 5, speelde met 2-2 gelijk bij regerend kampioen Napoli.... Read more »

BLIK OP NIEUWS

NU.NL

NIEUWS.NL

    +

    Nieuws.nl

  • Private huursector gegroeid, met name dankzij nieuwe woningen
    DEN HAAG (ANP) - Het aantal woningen in de private huursector is in twee jaar tijd gestegen met zo'n 67.000 tot bijna 1,2 miljoen. Dat melden het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Kadaster op basis van cijfers over de periode 2021 tot 2023. Onder meer nieuwbouw droeg... Read more »
  • Gemiddelde pensioenleeftijd in Nederland nadert 66 jaar
    DEN HAAG (ANP) - De gemiddelde pensioenleeftijd van werknemers in Nederland nadert de 66 jaar, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). In 2023 gingen 86.000 werknemers met pensioen. De gemiddelde pensioenleeftijd was 65 jaar en elf maanden en lag daarmee drie maanden hoger dan in 2022. Het bericht... Read more »
  • Milieudefensie met 100 aandeelhouders naar Unilever in Londen
    AMSTERDAM (ANP) - Milieudefensie trekt dinsdag met twee bussen vol sympathisanten naar Londen voor de aandeelhoudersvergadering van Unilever, die de volgende dag plaatsvindt. Ze vinden dat het moederbedrijf van merken als Calvé, Knorr en Dove te weinig doet tegen de uitstoot van broeikasgassen. Gewapend met een aandeel willen de ongeveer... Read more »
  • Milieudefensie met 100 aandeelhouders naar Unilever in Londen
    AMSTERDAM (ANP) - Milieudefensie trekt dinsdag met twee bussen vol sympathisanten naar Londen voor de aandeelhoudersvergadering van Unilever, die de volgende dag plaatsvindt. Ze vinden dat het moederbedrijf van merken als Calvé, Knorr en Dove te weinig doet tegen de uitstoot van broeikasgassen. Gewapend met een aandeel willen de ongeveer... Read more »
  • Private huursector gegroeid, met name dankzij nieuwe woningen
    DEN HAAG (ANP) - Het aantal woningen in de private huursector is in twee jaar tijd gestegen met zo'n 67.000 tot bijna 1,2 miljoen. Dat melden het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Kadaster op basis van cijfers over de periode 2021 tot 2023. Onder meer nieuwbouw droeg... Read more »
  • Franse regering doet bod op onderdelen geplaagd IT-concern Atos
    PARIJS (ANP/AFP/RTR) - De Franse overheid wil delen van het financieel geplaagde IT-concern Atos kopen. Het gaat om activiteiten die van strategisch belang zouden zijn voor Frankrijk, heeft minister van Financiën Bruno Le Maire gezegd. Zijn voorstel staat in een niet bindende intentieverklaring die hij dit weekend heeft verstuurd. Het... Read more »
  • Verdacht pakketje in centrum van Zutphen was een explosief
    ZUTPHEN (ANP) - Het verdachte pakketje dat zondagmiddag werd aangetroffen in de Marspoortstraat in het centrum van Zutphen was een knuffeltje waaraan illegaal vuurwerk en een gasflesje waren getapet. Dat meldt de politie op X. Het pakketje wordt op een speciale locatie in Lochem vernietigd door de Explosieve Opruimingsdienst Defensie... Read more »

TWEAKERS

    +

    Tweakers Mixed RSS Feed

  • Shotcut 24.04
    Shotcut is een uitgebreid opensource- en crossplatform-videobewerkingsprogramma voor Windows, Linux en macOS. Het maakt gebruik van FFmpeg en heeft daardoor ondersteuning voor de gangbaarste formaten audio en video. De bestanden worden niet geïmporteerd, maar worden in hun originele formaat bewerkt. Het kan overweg met verschillende sporen en binnen een project... Read more »
  • KiCad 8.0.2
    De tweede update voor KiCad versie 8.0.0 is uitgebracht. KiCad is een verzameling opensourceprogramma's waarmee elektronische schema's en printplaatlay-outs ontworpen kunnen worden. Verder kan het een bill of materials, Gerber-bestanden en een 3d-weergave van het pcb en de componenten maken. KiCad beschikt over een uitgebreide bibliotheek van componenten, inclusief het... Read more »
  • ImageGlass 8.12
    Versie 8.12 van ImageGlass is verschenen, de laatste update van versie 8. ImageGlass is een klein, snel en eenvoudig opensource programma waarmee afbeeldingen kunnen worden bekeken. Het kan afbeeldingen zonder kwaliteitsverlies roteren en converteren naar een ander formaat, maar voor andere bewerkingen is het afhankelijk van externe software. In versie... Read more »
  • Telecompaper: 100.000 Nederlandse woningen hebben dubbele glasvezelaansluiting
    Meer dan 100.000 woningen in Nederland hebben twee glasvezelaansluitingen, schrijft de NOS op basis van cijfers van Telecompaper. Vooral KPN legt vaak een eigen glasvezelnetwerk aan, ook als er al een aansluiting van een concurrent aanwezig is.... Read more »
  • Rahman: Android 15 krijgt functie om donkere modus op alle apps te forceren
    Android 15 krijgt mogelijk een functie waarmee gebruikers een donkere modus in alle apps kunnen forceren. Vanaf Android 10 is er al een soortgelijke functie beschikbaar in de ontwikkelaarsmodus, maar die werkt niet bij alle apps.... Read more »
  • VS: Tesla neemt onvoldoende maatregelen om misbruik van Autopilot te voorkomen
    De werking van Tesla's Autopilot-software heeft geleid tot 'voorzienbaar misbruik en vermijdbare ongelukken'. Zo luidt de conclusie van een Amerikaans onderzoek naar dit systeem. Het is niet duidelijk of de Autopilot-update van afgelopen december de problemen heeft verholpen.... Read more »
  • Amerikaanse FCC stemt voor herinvoering van netneutraliteitsregels
    De Amerikaanse telecomtoezichthouder FCC heeft gestemd voor de herinvoering van de regels voor netneutraliteit. Hierdoor mogen providers in het land niet langer bepaalde diensten of apps voortrekken of blokkeren.... Read more »

MEDIACOURANT

    +

    Mediacourant.nl

  • Leonie ter Braak wekt medelijden: ‘Ze vergat één ding na SBS-exit’
    Leonie ter Braak© SBS 6 Leonie ter Braak wekt flink wat medelijden op bij Tina Nijkamp, een van de belangrijkste opiniemakers in de Nederlandse mediawereld. “De situatie is echt heel sneu voor haar.” Wat is er toch een hoop rumoer geweest over de overstap van Leonie ter Braak van SBS... Read more »
  • Khalid Kasem lijkt er definitief uit te liggen bij BnnVara: ‘Het is klaar!’
    Khalid Kasem© NPO Het lijkt erop dat Khalid Kasem er echt definitief uit ligt bij BnnVara, welke uitkomst de rel rond zijn persoon ook heeft. “Uit alles kun je opmaken dat het wel einde oefening is.” Voor de buitenwacht is het evident dat Khalid Kasem nooit meer geloofwaardig kan terugkeren... Read more »
  • Walgt André Hazes jr. van media na periode van ophef? ‘Mag niet’
    André Hazes jr.© RTL André Hazes jr. heeft overduidelijk niet de rechtbankwoede van zijn moeder geërfd. Waar zij al een verbod op ‘gecremeerde kroket’ wilde, laat Dreetje zich veel meer welgevallen. Waarom? Het incasseringsvermogen van André Hazes jr. is opvallend, zeker als je weet wie zijn moeder is. Er zijn... Read more »
  • René Mioch blijkt Nederlandse Baby Reindeer: ‘Stalker in de tuin’
    René Mioch© SBS 6 Het is op dit moment dé grote hit op Netflix: de serie Baby Reindeer, over een komediant die wordt gestalkt door een griezelheks. Wat blijkt? René Mioch is zo ongeveer hetzelfde overkomen… De Netflix-hit Baby Reindeer, een waargebeurde serie over een serial stalker, maakt flink wat... Read more »
  • Prinses Alexia krijgt kritiek op SBS 6: ‘Wíj hebben jouw reis betaald!’
    Prinses Alexia en Bart Ettekoven© SBS Prinses Alexia wil niet zeggen in welke landen ze haar tussenjaar heeft doorgebracht en krijgt daarover kritiek op SBS 6. “Ja, hallo, wij hebben die vakantie van haar betaald hoor!” De verjaardag van koning Willem-Alexander zit er weer op. Hij kwam gisteren met zijn... Read more »
  • Man Doutzen Kroes faalt op Koningsdag: ‘Het viel stil in Breda’
    Sunnery James© NPO, RTL Sunnery James, de man van Doutzen Kroes die een dj-duo vormt met Ryan Marciano, kreeg de handen niet op elkaar met zijn optreden op Koningsdag. “Ja, het viel gewoon stil in Breda.” Radio 538 organiseert ieder jaar in Breda een gigantisch feest ter ere van Koningsdag.... Read more »
  • Waarom zien we John de Mol nog maar zo weinig? ‘Dit is de reden’
    John de Mol© William Rutten We zien John de Mol tegenwoordig nog maar heel weinig in de media. Zus Linda boycot de pers volledig en de tv-miljardair zit daar heel dicht tegenaan. Waarom is dat eigenlijk? Nu de verkoop van zijn bedrijf Talpa aan het toekomstbestendigere RTL is mislukt, moet... Read more »

Blogs Nederland

SKOFTEN

VKMAG

    +

    News - VK Magazine

  • Deze meid speelt beter piano dan de doorsnee pianolerares in Nederland
    Een beetje op een piano pingelen hebben we allemaal weleens gedaan. Misschien heb je weleens stilgestaan bij iemand die zich goed genoeg vond om op zo’n irritante stationspiano te spelen. Als je niet verder komt dan Vader Jacobs, kun je het beter laten. Deze dames zijn op ontdekkingstocht naar hun... Read more »
  • Agenten feesten mee met Snollebollekes op 538 Koningsdag
    Terwijl 40.000 feestvierders genoten van 538 Koningsdag in Breda, vierden ook vijf agenten feest. Buiten de poorten van het festivalterrein gingen ze helemaal los op de muziek van Snollebollekes. Op beelden die op Instagram verschenen is te zien hoe de agenten dansen en springen op de muziek, met na...... Read more »
  • Boer Harm dropt videoclip van nieuwe hit 'Komkommer', alleen kijken als je ouder dan 18 bent
    De virale sensatie uit Nederland van dit moment is toch wel Boer Harm. Deze gemaskerde boer heeft met 'Brommers Kieken' een gigantische hit gescoord en de agenda van Boer Harm wordt per dag voller met optredens in binnenland en straks in het buitenland met een heuse zomertoer. Jong en oud... Read more »
  • Wildplasser wil niet meewerken aan bonnenquota handhaving op Koningsdag
    Koningsdag is toch een klein beetje te vergelijken met Oud en Nieuw. Nederland is dan eventjes helemaal los, alleen dan zonder vuurwerk. Tenzij je natuurlijk in hetzelfde complex woont als Martin Garrix, want die heeft als traditie om een hele Chinese vuurwerkfabriek af te steken. Maar dat is een an...... Read more »
  • Paramotorvlieger legt zijn bijna fatale crash vast uit verschillende hoeken
    Paramotorvliegen is een vorm van ultralicht vliegen waarbij de piloot een kleine motor op de rug draagt die een propeller aandrijft. Deze motor biedt de nodige stuwkracht om een paraglider, een flexibele vleugel die lijkt op een parachute, in de lucht te krijgen en te houden. De piloot zit in... Read more »
  • De boksbal missen, apparaat slaan techniek
    Ergens in het spelletje met de boksbal die te vinden is op de kermis naast de botsauto’s of in de voetbalkantine, heel simpel. Zo hard mogelijk een beuk uitdelen aan de bal en dan kijken wat de score is. Toch kun je iets aan die score doen door een beetje... Read more »
  • Beelden 67-jarige vrouwelijke spookrijder over de A59: "Goh, dat ze dat durft"
    Op zaterdagmiddag is een 67-jarige vrouw uit Sint-Michielsgestel overleden bij een ongeluk op de snelweg A59. De vrouw was aan aan het spookrijden bij Nuland en veroorzaakte daardoor een ongeluk met een andere auto.Rond half twee 's middags kreeg de politie een melding van een spookrijder op de A59...... Read more »

GEENSTIJL

DAILYBASE

ICULTURE

    +

    iCulture.nl: Apple-nieuws met een bite!

  • Deze 6 nieuwe functies verwachten we in de iPad Pro 2024
    Er komt in 2024 een nieuwe iPad Pro aan. De afgelopen maanden zijn er al heel wat geruchten geweest over welke verbeteringen en nieuwe functies de iPad Pro 2024 krijgt. Met dit artikel ben je in een keer bijgepraat over al het nieuws en verwachtingen voor de aankomende iPad Pro... Read more »
  • iPhone-scherm te blauw of te geel? Zo pas je de kleurtint aan
    Ben je niet tevreden over de kleur van het scherm van je iPhone? Is het te blauw of te geel? Je kunt dit zelf iets bijstellen door gebruik te maken van de kleurenfilters voor het scherm. In deze tip leggen we uit hoe je de kleurtint iets kunt aanpassen. Het... Read more »
  • App Gemist april 2024: Supercut, Soulver en meer
    Wat waren de leukste iOS- en Mac-apps van de afgelopen maand? iCulture zet de oogst van april 2024 voor je op een rijtje. Deze moet je zeker eens proberen! Het artikel App Gemist april 2024: Supercut, Soulver en meer lees je op iCulture.... Read more »
  • Aanstaande Beats Solo 4 te zien in gelekte video (en er komen ook nieuwe Solo Buds aan)
    Apple gaat binnenkort een nieuwe Beats Solo 4 hoofdtelefoon uitbrengen. Dat bleek al eerder uit bestanden in de iOS 17.4 Release Candidate. En de Solo 4 is nu ook bij de goedkeuringsinstantie FCC opgedoken. Het artikel Aanstaande Beats Solo 4 te zien in gelekte video (en er komen ook nieuwe... Read more »
  • Panoramafoto’s maken met de iPhone: zo lukt het altijd
    Panoramafoto's maak je eenvoudig met de iPhone en iPad. Wat is een panoramafoto precies, op welke toestellen werkt het en welke handige trucs zijn er? Je leest alles in deze gids. Het artikel Panoramafoto’s maken met de iPhone: zo lukt het altijd lees je op iCulture.... Read more »
  • De beste wijnapps voor de iPhone: deze zijn op hun best
    De beste iPhone-apps voor wijn en wijnliefhebbers: van Vivino tot Somm. Voor het scannen van wijn, wijninfo opvragen, proefnotities maken en meer. Het artikel De beste wijnapps voor de iPhone: deze zijn op hun best lees je op iCulture.... Read more »
  • Zo deel je meerdere foto’s tegelijk op Instagram
    Op Instagram kun je meerdere foto's en video's tegelijk delen in een carrousel. Hoe dat werkt, leggen we uit in deze tip. Zo kun je meerdere foto's die bij elkaar horen tegelijk delen. Het artikel Zo deel je meerdere foto’s tegelijk op Instagram lees je op iCulture.... Read more »

AUTOBLOG

    +

    Autoblog.nl

  • Gespot – Een echte SL 65 Black Series in een unieke kleur
    Dit artikel Gespot – Een echte SL 65 Black Series in een unieke kleur verscheen eerst op Autoblog.nl.... Read more »
  • OM pakt gemeentes keihard aan: geen wildgroei aan flitspalen
    Af en toe wordt er ook nog wel eens wat verstandigs gezegd door hogere overheden. Zo ziet het OM niets in gemeentes die overal hun eigen flitspalen neerzetten. Onlangs was het heet nieuws: gemeentes willen zelf de vrijheid krijgen flitspalen neer te zetten. Dat zou nodig zijn om het aantal... Read more »
  • Tesla Autopilot speelde rol bij honderden ongelukken, 13 fataal
    De NHTSA heeft een onderzoek afgerond naar crashes waarbij Tesla Autopilot betrokken is. De resultaten zijn redelijk ontluisterend. Een van de vele mysterie’s van de moderne wereld is voor mij toch wel dat Tesla het Amerikaanse publiek blootstelt aan Autopilot. Het is immers het land waar je voor honderden miljoenen... Read more »
  • Telegraaf journo: “Newey helemaal niet belangrijk voor auto”
    Volgens vermaard Telegraaf F1 journalist Erik van Haren, is Newey helemaal niet belangrijk voor de ontwikkeling van de F1 auto van Red Bull. Met de opkomst van Max Verstappen zijn ook andere Nederlanders extreem bekend geworden. We moeten Max natuurlijk vooral dankbaar zijn voor Olav Mol en Jack Plooij. Maar... Read more »
  • Deze automerken zijn het goedkoopst om te onderhouden, Europeanen duur
    Uit een onderzoek blijkt wat de goedkoopste en de duurste automerken zijn om te onderhouden. Spoiler alert: de Duitse premiums doen het niet best. Als petrolhead ben je er meestal niet echt mee bezig; onderhoudskosten. De auto is immers je vriend en niet je vijand. Design, power, luxe, sturen, dat... Read more »
  • Max Verstappen heeft 150 miljoen redenen per jaar om Red Bull te verlaten
    Max Verstappen wordt werkelijk bedolven onder het geld, mits hij Red Bull Racing gaat verlaten. De F1 begeeft zich, net als de wereld, in een bijzondere periode. Onrust, conflict, enorme risico’s en enorme mogelijkheden. Bij Red Bull is het gerommel nog lang niet voorbij, al is alle ophef van de... Read more »
  • Grand Prix Miami zet streep door fundraiser voor Donald Trump
    Volgende week is er weer een F1 Grand Prix in Miami. Maar Deze gaat niet resulteren in gratis geld voor Donald Trump. Na vijf races strijkt het F1 circus komende week neer in Miami. Daar zal namelijk komend weekend weer een heuse F1 race op het programma staan. Peperdure kaartjes.... Read more »

Sport Nederland

SPORTNIEUWS.NL

No RSS Item

FC UPDATE

RACING NEWS NEDERLAND

HET IS KOERS

    +

    HET IS KOERS!

  • Vier maal zondagkoers – Deel 4: L-B-L
    Beelden vanuit de lucht. Op de achtergrond het ritmische en rustgevende geluid van een helikopter. We zien Luik. De skyline van de stad. De Maas op de voorgrond en het groen in de verte. De herhaling van de finish hebben we enkele keren in beeld gezien. Het bijzonder vormgegeven station... Read more »
  • Vier maal zondagkoers – Deel 3: Een streep in Vilt
    Ik ga precies in het midden staan. Zoals een klein jochie droomt op de middenstip te staan in het stadion van z’n favoriete voetbalclub. Ik ben geen jongetje meer, maar voel wel iets van een jongensdroom. Een speciaal gevoel. Kippenvel. Ook zonder een menigte publiek. Ook zonder voorbijrazende renners. Hier... Read more »
  • Vier maal zondagkoers – Deel 2: Een kruispunt, een boom
    Een plek van heldendaden, een plek van melancholie, een plek van erop of eronder, een plek van winnen of verliezen; de dood of de gladiolen. Een plek die zich ontdoet van iedere opsmuk. Een plek die daarmee doet denken aan iets hogers, of juist iets elementairs. Een mythische plek waar... Read more »
  • Vier maal zondagkoers – Deel 1: Aftellen naar De Hoogmis
    De Ronde van Vlaanderen vindt traditiegetrouw plaats op de eerste zondag van april. Door het feit dat de aarde één jaar én zes uur nodig heeft om een baan rond de zon te maken, moest de mensheid ingrijpen. Om de vier jaar een extra dag in februari, zo werd besloten.... Read more »
  • Boekrecensie: Het Grote Wielrenboek
    Nog nooit las ik een jeugdboek over wielrennen. Moet je beter zoeken, kun je dan antwoorden. Ik moet just niks, zou ik dan terugzeggen. Maar laten we vooral niet mijn innerlijke dialoog hier te veel aandacht geven. Het gaat erom of Het Grote Wielrenboek van Susanne Roos een unicum is.... Read more »
  • Waalse wegen
    Wie Waalse wegen zegt, denkt vooral aan de Ardennen. Beklimmingen tussen Luik en Bastenaken. De Muur van Huy. Toch wordt het Waalse wielerseizoen geopend in Henegouwen, oftewel Hainaut. De GP Fayt-le-Franc, omgedoopt tot GP Samyn, heeft die eer. José Samyn was de eerste winnaar in 1868, maar kwam enkele maanden... Read more »
  • The Beastfjords 🇮🇸 – Bikepacking in IJsland
    Waar zich aan de zuidwestkant van IJsland de hoofdstad Reykjavik bevindt en daar in de regio sinds midden december een vulkaan actief is die een compleet vissersdorp onbewoonbaar heeft gemaakt, is het in het oosten een stuk rustiger. Oostland, zoals deze regio wordt genoemd, is dan ook het dunst bevolkte... Read more »

NU.NL – SPORT

HOCKEY.NL

    +

    Hockey.nl

  • Vervoort: ‘Als we zo spelen, worden de play-outs geen probleem’
    Ze waren teleurgesteld, de speelsters van Rotterdam, na het 3-2 verlies van Oranje-Rood op eigen veld. Maar niet meer dan dat. Want hoewel de ploeg van Brian Vervoort door de nederlaag zakte van plek tien naar plek elf in de Tulp Hoofdklasse, was er naar eigen zeggen geen man overboord. ... Read more »
  • Round-up Tulp HK (H): Rotterdam vierde na nederlaag Pinoké
    De heren van Rotterdam zijn de nieuwe nummer vier in de Tulp Hoofdklasse Heren. De ploeg won zondag op de twintigste speeldag met 1-0 van Klein Zwitserland en profiteerde van de 3-2 nederlaag van landskampioen Pinoké tegen Bloemendaal. Oranje-Rood pakte op de valreep een ticket voor de play-offs dankzij een... Read more »
  • Ticket play-offs aan zijden draadje voor titelhouder Pinoké
    Een play-offticket hangt twee duels voor het seizoenseinde aan een zijden draadje voor landskampioen Pinoké. De Steekneuzen verloren zondag met 3-2 de topper van Bloemendaal, waardoor ze werden ingehaald door Rotterdam. Die ploeg staat nu vierde. Het blijft bloedspannend: beide teams hebben evenveel punten, maar Rotterdam heeft een wedstrijd meer... Read more »
  • Round-up PK (H): Hurley morst kostbare punten, Almere leeft nog
    De strijd om de play-offtickets in de Promotieklasse Heren is spannender dan ooit. Terwijl Nijmegen afstevent op het kampioenschap, vechten Victoria, SCHC en Hurley om de plekken twee en drie. Hurley morste zondagmiddag kostbare punten door gelijk te spelen tegen laagvlieger Cartouche (2-2). Het zag er zelfs naar uit dat... Read more »
  • Oranje-Rood zorgt in slotminuut voor grote zorgen in Rotterdam
    Rotterdam is zondagmiddag een plek gezakt op de ranglijst van de Tulp Hoofdklasse Dames. De ploeg verloor op eigen veld van Oranje-Rood: 2-3. Janneke van de Venne was het goudhaantje voor de ploeg uit Eindhoven. Zij maakte een minuut voor tijd de winnende treffer en duwde daarmee haar tegenstanders dieper... Read more »
  • Round-up PK (D): Huizen loopt verder uit, Ring Pass naar tweede plek
    Huizen ziet het kampioenschap in de Promotieklasse Dames steeds dichterbij komen. De ploeg won zondagmiddag de Gooise derby tegen Laren met 2-0. Ring Pass nam de tweede plaats over door MOP in een rechtstreeks duel te verslaan (1-2). Het verschil tussen de nummers één en twee is nu vier punten... Read more »
  • Round-up Tulp HK (D): degradatie B’daal, Hurley afgehaakt voor play-offs
    Het doek is gevallen voor de dames van Bloemendaal. De 4-2 nederlaag tegen Amsterdam bezegelde zondag op de twintigste speeldag het lot van de hekkensluiter in de Tulp Hoofdklasse Dames. Hurley haakte twee speelronden voor het einde definitief af in de strijd om de play-offs na het 2-1 verlies op... Read more »
?wi=362754&ws=

Picdumps – Leuke en grappige foto’s