Nieuws, Blogs en Sport Nederland

Een overzicht van Nederlandse Nieuws-, Blogs en Sportsites

Nieuws Nederland

RTL NIEUWS

BLIK OP NIEUWS

    +

    Blik op nieuws - Al het nieuws uit Nederland en zijn 12 provincies

  • Strategische verplaatsing geen probleem voor landmacht
    Meer dan 800 militairen en 200 voertuigen van de landmacht zijn sinds vandaag op Camp Jonas in het Litouwse Kazlų Rūda. Twee konvooien slaagden erin de lange afstand vanuit Duitsland door complex terrein binnen enkele dagen te overbruggen. Daarmee toont de landmacht aan een strategische verplaatsing naar een operatiegebied in... Read more »
  • Studenten UvA bezetten campus Roeterseiland, ME grijpt in
    Maandagmiddag zijn studenten van de Universiteit van Amsterdam (UvA) op de locatie Roeterseiland opnieuw samengekomen om te demonstreren tegen het beleid van het bestuur van de UvA dat Israel steunt.... Read more »
  • Paniek na meerdere schoten in volle metro met kinderen
    Zondagmiddag rond 17.15 uur werd er in Hoek van Holland meerdere keren geschoten in de metro ter hoogte van het Stationsweg.... Read more »
  • Celstraffen tot 36 maanden voor ontvoering 15-jarige jongen in De Pijp
    Vier mannen en een vrouw zijn veroordeeld voor hun rol bij de ontvoering van een 15-jarige jongen op 10 januari 2023 in De Pijp in Amsterdam. Een 42-jarige man stuurde de overige vier verdachten aan en speelde een centrale rol bij de voorbereiding van de ontvoering. Hij krijgt daarvoor 36... Read more »
  • 23-jarige man aangehouden na dodelijk steekincident Marconiplein
    Rond 06.00 uur in de ochtend van 12 mei werd een zwaargewonde man aangetroffen bij het Marconiplein in Rotterdam. De hulpdiensten werden ingeschakeld en hebben de man nog gereanimeerd, maar dat mocht helaas niet meer baten. De 28-jarige Rotterdammer overleed op straat. Wat er precies is gebeurd, wordt onderzocht.... Read more »
  • Marine onderschept ruim 1.000 kg cocaïne in Caribisch gebied
    Zr.Ms. Groningen heeft meer dan een 1.000 kg drugs onderschept in de Caribische Zee.... Read more »
  • Ernstig ongeluk met meerdere gewonden op de A58 bij Goes
    Drie personenauto’s waren zondagavond 12 mei betrokken bij een ernstig verkeersongeval op de A58 bij Goes.... Read more »

NU.NL

NIEUWS.NL

    +

    Nieuws.nl

  • Philips en AkzoNobel stijgen in AEX na koopadviezen
    AMSTERDAM (ANP) - Zorgtechnologieconcern Philips en verffabrikant AkzoNobel behoorden maandag tot de stijgers in de AEX-index. De bedrijven profiteerden van een koopadvies. Zo schroefde investeringsbank Bernstein het beleggingsadvies voor Philips (plus 1,5 procent) op naar kopen, AkzoNobel (plus 2 procent) kreeg een koopadvies van de Zwitserse bank UBS. Het bericht... Read more »
  • Aantal veroordeelden dat wacht op celstraf flink opgelopen
    DEN HAAG (ANP) - Het aantal veroordeelden dat hun straf in vrijheid mag afwachten, is in een paar maanden tijd opgelopen van ongeveer 1800 naar ruim 2600. De helft van hen heeft een celstraf gekregen tussen de een en veertien dagen, schrijft demissionair minister Franc Weerwind (Rechtsbescherming) aan de Tweede... Read more »
  • Zeker een iemand afgevoerd door politie bij protest UvA
    AMSTERDAM (ANP) - Bij het pro-Palestijnse protest bij de Roeterseilandcampus van de Universiteit van Amsterdam (UvA) is zeker een man afgevoerd door de Mobiele Eenheid, ziet een ANP-verslaggever ter plaatse. Dat gebeurde buiten het pand van de universiteit op het moment dat de betogers werden teruggedrongen door de politie. De... Read more »
  • Hotels Parijs weer goedkoper in aanloop naar Olympische Spelen
    PARIJS (ANP/DPA) - Hotels en woningverhuurders in Parijs verlagen hun prijzen weer na eerdere flinke verhogingen. Met de prijsstijgingen hoopten zij te profiteren van de Olympische Spelen, die in juli en augustus in de Franse hoofdstad worden gehouden. Maar de hoge bedragen leken toeristen af te schrikken, veel hotelkamers en... Read more »
  • Heidema herbenoemd als commissaris van de Koning in Overijssel
    DEN HAAG (ANP) - Andries Heidema kan beginnen aan zijn tweede periode van zes jaar als commissaris van de Koning in Overijssel. Nadat de leden van Provinciale Staten hem eind maart hadden voorgedragen voor herbenoeming, is dat nu geformaliseerd via een koninklijk besluit. Demissionair minister Hugo de Jonge van Binnenlandse... Read more »
  • LEGO sleept Nederlander voor rechter om inbreuk merkrecht
    DEN HAAG (ANP) - LEGO, de grootste speelgoedfabrikant ter wereld, sleept een Nederlander in een kort geding voor de rechter. Volgens het Deense speelgoedbedrijf maakt hij inbreuk op het merkrecht. Het gaat om de eigenaar van HA Bricks, een Nederlands bedrijf dat treinreplica's van LEGO-stenen maakt om die vervolgens te... Read more »
  • Politie dringt betogers pro-Palestijns protest UvA naar achteren
    AMSTERDAM (ANP) - De Mobiele Eenheid van de politie dringt betogers van het pro-Palestijnse studentenprotest op de Roeterseilandcampus in Amsterdam een stuk naar achteren. Hierbij zijn ook enkele betogers geslagen, ziet een verslaggever van het ANP. Het bericht Politie dringt betogers pro-Palestijns protest UvA naar achteren verscheen eerst op Nieuws.nl.... Read more »

TWEAKERS

    +

    Tweakers Mixed RSS Feed

  • Micron brengt eerste Lpcamm2-geheugenmodules uit in 32GB en 64GB
    Micron heeft zijn eerste Lpcamm2-geheugenmodules uitgebracht. De ThinkPad P1 Gen 7 van Lenovo is de eerste laptop die gebruikmaakt van het Crucial Lpcamm2-geheugen. De modules zijn gebaseerd op Lpddr5x-geheugen en verkrijgbaar in 32GB- en 64GB-uitvoeringen.... Read more »
  • Mensenrechteninstituut NL waarschuwt voor risico's algoritmes in onderwijs
    Het College voor de Rechten van de Mens pleit voor meer bewustwording in het onderwijs wat betreft de risico's van algoritmes. Scholen maken steeds meer gebruik van algoritmes, maar er zou te weinig kennis in huis zijn om ze op een verantwoorde manier in te zetten.... Read more »
  • NLZiet biedt goedkoper abonnement met advertenties en verhoogt overige prijzen
    NLZiet brengt een goedkoper abonnement uit dat reclame bevat. Het Basis-abonnement kost 7,95 euro per maand en laat gebruikers op één apparaat kijken. Tegelijk verhoogt de streamingdienst de prijzen van de overige abonnementsvormen.... Read more »
  • Britse kranten uiten zorgen over Apples komende AI-privacytool Web Eraser
    Een groep Britse kranten vreest dat de toekomstige Web Eraser-tool van Apple de 'financiële duurzaamheid van de journalistiek in gevaar brengt'. De op AI gebaseerde privacyfunctie voor Safari zou advertenties en andere ongewenste inhoud van webpagina's verwijderen.... Read more »
  • Microsoft investeert 4 miljard euro in Franse cloud- en AI-infrastructuur
    Microsoft zal de komende jaren 4 miljard euro investeren in zijn datacenterinfrastructuur in Frankrijk. Het Amerikaanse techbedrijf zal twee bestaande datacenters uitbreiden en een nieuw datacenter oprichten in het land.... Read more »
  • Rescuezilla 2.5
    Versie 2.5 van Rescuezilla is uitgekomen. Met dit programma kan een imageback-up van een partitie of harde schijf worden gemaakt. Ook kan het worden gebruikt om een harde schijf te klonen, of de inhoud van een image te bekijken en losse bestanden eruit te kopiëren. Rescuezilla is volledig compatibel met... Read more »
  • Lenovo en Motorola krijgen verkoopverbod in Duitsland vanwege patentschending
    Lenovo en dochterbedrijf Motorola mogen in Duitsland geen apparaten met wwan-functionaliteit meer verkopen. Het gaat onder meer om smartphones, tablets en laptops. De bedrijven zouden met deze apparaten het patent van het Amerikaanse InterDigital schenden.... Read more »

MEDIACOURANT

    +

    Mediacourant.nl

  • John van den Heuvel reageert op probleem rond tv-soap Gordon
    Gordon en John van den Heuvel© RTL John van den Heuvel reageert op de problemen die spelen rond de nieuwe reallifesoap van Gordon. Hij stelt dat er inderdaad wat gedoe is met personeel. “We kunnen wel mensen gebruiken.” Er is wat gedoe rondom de nieuwe reallifesoap van Gordon. Die serie... Read more »
  • ‘Joost Klein kon niks doen aan zijn boosheid, hij heeft een trauma’
    Joost Klein© AvroTros Joost Klein heeft zich volgens de Zweedse media toch erger misdragen dan AvroTros doet geloven, maar kan hij eigenlijk wel wat aan zijn boosheid doen? “Hij is getraumatiseerd.” Volgens Zweedse media wordt het onderzoek naar het Songfestival-incident van Joost Klein snel afgerond en wordt vervolging waarschijnlijk geacht... Read more »
  • Tina Nijkamp komt Jan Versteegh tegen: ‘Kil, onaardig en arrogant’
    Jan Versteegh en Tina Nijkamp© SBS, RTL Tina Nijkamp, kijkcijferautoriteit en voormalig baas van SBS 6, is Jan Versteegh een keertje backstage tegengekomen en is niet bepaald enthousiast. “Kil, onaardig en arrogant.” Jan Versteegh is nooit doorgebroken als grote televisiester, maar doet na al die jaren nog altijd her en... Read more »
  • Jeroen Kijk in de Vegte zegt geen sorry voor tv-tranen: ‘Niet nodig’
    Jeroen Kijk in de Vegte© NPO Jeroen Kijk in de Vegte is naar eigen zeggen niet van plan om sorry te zeggen voor zijn tv-tranen. “Daar heb ik ook helemaal niet aan moeten denken hoor. Ik ga geen sorry zeggen.” Het was zaterdagavond een opvallend tv-fragment: Jeroen Kijk in de... Read more »
  • Tegenvaller voor Gordon-soap? ‘Heel lastig om personeel te krijgen’
    GordonBeeld: William Rutten Een flinke tegenvaller voor de nieuwe reallifesoap over Gordon: er is volgens Tina Nijkamp niet genoeg personeel te vinden om de proefopnames te draaien. “Iedereen is druk.” John van den Heuvel hoopt met zijn tv-productiebedrijf een reallifesoap over Gordon te slijten aan het SBS 6 van John... Read more »
  • VI-ster Raymond Mens hard gebasht in Even Tot Hier: ‘Debiel!’
    Raymond Mens in Even Tot Hier© NPO Raymond Mens, een van de grotere sterren van Vandaag Inside, is keihard te grazen genomen door de mannen van Even Tot Hier. Zij pakken de Amerika-kenner flink aan. “Debiel!” De pro-Palestina-demonstraties op verschillende locaties van de Universiteit van Amsterdam hebben afgelopen week flink... Read more »
  • Talkshows vechten om Joost Klein: ‘Wordt het Op1 of toch Renze?’
    Joost Klein© Ruud Janssen Het kan niet anders dan dat talkshowredacties momenteel álles uit de kast trekken om Joost Klein te strikken voor hun programma. Schuift hij aan bij Op1, Renze of helemaal nergens? Joost Klein heeft afgelopen weekend geschiedenis geschreven: nog nooit is een artiest wegens vermeend wangedrag gediskwalificeerd... Read more »

Blogs Nederland

SKOFTEN

    +

    Skoften RSS

  • Gifdump (1721)
    Ook op deze kleffe maandag vliegen de random gifjes je weer om je oren. Incomingggg.... Read more »
  • Vrouw is compleet van het padje na het trekken van haar verstandskies
    Het blijft toch bijzonder dat je in Amerika voor het trekken van een verstandskies dermate onder invloed wordt gebracht dat je compleet trippend bij de tandarts vandaan komt. ... Read more »
  • De gelijkenis van honderden zingende vrouwen bij een concert van Macklemore
    We hadden natuurlijk al Femke Bol die na een race als Mickey Mouse klinkt, maar wist je dat honderden "zingende" vrouwen als die irritante kippen klinken? Nou, nu dus wel.... Read more »
  • Dit schijnt de vrouw te zijn die verantwoordelijk is voor de diskwalificatie van Joost Klein
    Er gaan beelden rond op social media van een vrouw met de naam Keren Peles; een Israëlische singer-songwriter die het lied Hurricane schreef en honderduizenden volgers op Instagram heeft. Ze wordt nu gelinkt aan de diskwalificatie van Joost Klein omdat in haar stories op Instagram te zien is hoe ze... Read more »
  • Picdump (3597)
    Wist je dat er een volledig witte regenboog bestaat, ook wel een mistboog genoemd? Deze zeldzame natuurlijke verschijning treedt op wanneer zonlicht wordt verstrooid door zeer kleine waterdruppels in mist, nevel of lichte regen, waardoor het licht in een breder spectrum wordt verbreed en de kleuren minder zichtbaar zijn. Stukken... Read more »
  • Mobiele Eenheid valt het bezette UvA-gebouw op Roeterseilandcampus binnen
    Op verschillende universiteiten in Nederland zijn er vandaag pro-Palestijnse protesten. Het begon vanochtend om 11:00 met een zogenaamde walk-out waarbij studenten "massaal" naar buiten liepen om te demonstreren, maar op de UvA was iedereen ondertussen naar binnen getrokken en hebben ze het gebouw bezet.Inmiddels is de Mobiele Eenheid gearriveerd en... Read more »
  • Klant deelt z'n extreme rekening voor een eenvoudige maaltijd bij McDonald's
    Hij begrijpt heus wel dat er een tekort aan arbeidskrachten is, er loonsverhogingen zijn en een aantal andere dingen, wat kost één hamburger, één bakje patatfriet en een standaard beker met drinken bij deze McDonald's in Amerika? Oké oké, hij nam dan wel de Quarter Pounder Deluxe met bacon, maar... Read more »

VKMAG

    +

    News - VK Magazine

  • Toch even schrikken als je oma haar Doff N' Donner tegenkomt in de slaapkamer
    Heb je ooit gehoord van Doff N' Donner? Wij tot vandaag ook niet, maar de Doff N' Donner is dus een hulpmiddel om steunkousen makkelijk aan en uit te trekken. Het is geschikt voor alle soorten steunkousen, met of zonder teenstuk, en met alle drukklassen. Ideaal dus voor mensen op... Read more »
  • In Japan kun je wel heel relaxed naar de wc: oase van rust
    Japanners zijn altijd al een beetje anders geweest. Terwijl wij hier nog gewoon in 2024 zitten, lijkt het in Japan al 2045 te zijn. Wat we hier niet snappen, is daar de normaalste zaak van de wereld. En dat is niet alleen zo in de wereld van de techniek, maar... Read more »
  • Je verwacht het niet: Spullen in ontploft pand in Rotterdam passen niet bij klusbedrijf
    We frissen je geheugen even op met een explosie in Rotterdam eind januari. Bij een explosie aan het Schammenkamp in Rotterdam kwamen drie mensen om het leven. Van het appartementencomplex waaronder de garagebox zich bevond is bijna niets meer van over. Er waren zelfs spanningen bij het appartementen...... Read more »
  • Jongedame gaat van kwaad tot erger na poging tot verzuipen van Volvo
    Nu zijn er best een paar redenen te noemen waarom rijden met een slokje te veel op sterk af te raden is. Je reactietijd vertraagt, waardoor je later reageert op potentieel gevaarlijke verkeerssituaties. Je bewegingen worden minder nauwkeurig en gecoördineerd, waardoor je minder goed kunt sturen, rem...... Read more »
  • Binnenvaartschipper heeft tijdens varen echt mooi uitzicht op het noorderlicht
    Door een aantal grote explosies op de zon hebben we van het weekend op aarde kunnen genieten van het natuurverschijnsel noorderlicht. Zelfs in Nederland was het noorderlicht waarneembaar met het blote oog. Nu heb jij misschien een tijd naar een lage horizon zitten staren, maar er zijn ook mensen die...... Read more »
  • Heel veel Amerikaanser gaat een politieachtervolging niet worden
    Bekend met de in Amerika steeds populairder wordende Flock-camera’s? Even snel uitleggen: Flock-camera's zijn veelal vaste camera's voor kentekenherkenning, gemaakt door het bedrijf Flock Safety. Deze camera's worden vaak gebruikt in woonwijken, op parkeerplaatsen en andere privéterreinen om kenteke...... Read more »
  • Oeps, handrem vergeten: daar gaat je auto - of toch niet?
    Gewoon eens een filmpje uit Nederland. Want we hoeven niet altijd op de internationale tour te gaan. Dat er in Nederland ook gewoon genoeg te beleven valt, zien we op deze camerabeelden. Ze zijn nog vers van de pers. We zien hier iemand die is vergeten zijn auto op de... Read more »

GEENSTIJL

DAILYBASE

ICULTURE

    +

    iCulture.nl: Apple-nieuws met een bite!

  • watchOS 10.5 staat voor je klaar met nieuwe Pride-wijzerplaat
    Apple heeft watchOS 10.5 uitgebracht, een nieuwe update voor de Apple Watch. Hierin vinden we een aantal kleine verbeteringen en wijzigingen, maar ook iets nieuws: de Pride-wijzerplaat van 2024! Het artikel watchOS 10.5 staat voor je klaar met nieuwe Pride-wijzerplaat lees je op iCulture.... Read more »
  • iOS 17.5 en iPadOS 17.5 zijn nu beschikbaar: dit moet je weten
    Na een kleine twee maanden testen, staan iOS 17.5 en iPadOS 17.5 nu voor je klaar. De updates brengen een aantal nieuwe functies en hier lees je meer over de updates. Het artikel iOS 17.5 en iPadOS 17.5 zijn nu beschikbaar: dit moet je weten lees je op iCulture.... Read more »
  • Zo koppel je een Apple Pencil aan een iPad
    Hoe kun je een Apple Pencil koppelen met de iPad? En hoe zorg je dat je je Pencil ook op een andere iPad kunt gebruiken? Je leest het in deze tip! Het artikel Zo koppel je een Apple Pencil aan een iPad lees je op iCulture.... Read more »
  • Zo werkt de Apple Pencil hover-functie op de nieuwste iPads
    De nieuwste iPads bieden een handige hover-functie. Dit houdt in dat de Apple Pencil al op een afstand van 12mm van het scherm herkend wordt. Je krijgt dan een stipje op het scherm te zien. Hoe het werkt en waarom je het zou willen gebruiken, lees je hier! Het artikel... Read more »
  • Gerucht: ‘Siri krijgt flinke upgrade in iOS 18 dankzij nieuwe AI-functies’
    Apple zou werken aan een flinke upgrade voor Siri, als onderdeel van iOS 18. Siri kan dan veel complexere taken afhandelen, dankzij een nieuw systeem dat werkt met diverse AI-functies. Het artikel Gerucht: ‘Siri krijgt flinke upgrade in iOS 18 dankzij nieuwe AI-functies’ lees je op iCulture.... Read more »
  • NLZIET start met nieuw goedkoper abonnement met reclame (en maakt de andere duurder)
    NLZIET is vanaf vandaag goedkoper én duurder geworden. Er is een prijsverhoging voor de bestaande abonnementen, maar er is ook een goedkoper basisabonnement bij gekomen. Het artikel NLZIET start met nieuw goedkoper abonnement met reclame (en maakt de andere duurder) lees je op iCulture.... Read more »
  • Dit zijn de 10 verbeteringen en nieuwe functies van de iPad Air 2024
    Er is een nieuwe iPad Air en daarin vinden we diverse nieuwe functies. Wat is er in het kort nieuw in de iPad Air 2024 ten opzichte van de voorganger? Het artikel Dit zijn de 10 verbeteringen en nieuwe functies van de iPad Air 2024 lees je op iCulture.... Read more »

AUTOBLOG

    +

    Autoblog.nl

  • Bied mee: M6 met weinig kilometers en een unieke lak
    Geloof het of niet, maar deze matzwarte M6 is NIET gewrapt. Het cabrioseizoen mogen we inmiddels wel als geopend beschouwen, dus wellicht zijn er nog mensen op jacht naar een leuke cabrio. Met een M6 van de eerste generatie heb je dan vrij uniek exemplaar te pakken. Want cabrio’s met... Read more »
  • Officieel: Lancia is terug in Nederland!
    De comeback van Lancia in Nederland is een feit, want de eerste nieuwe showroom is geopend. We hadden niet gedacht dat we deze zin ooit nog eens zouden schrijven, maar Lancia is terug in Nederland. In hoeverre dat goed nieuws is, mag je zelf bepalen. Je kunt de nieuwe Ypsilon... Read more »
  • Skoda Kodiaq 2024 – test en video
    Het is niet lullig bedoeld, maar wat is dit een ontzettend Nederlandse auto. Praktisch, voordelig en bruikbaar, dat zijn de kenmerken van de Skoda Kodiaq uit deze test. Geen value-for-money, maar ruimte-voor-je-geld. Het is daarmee ook volledig begrijpelijk dat de eerste generatie Skoda Kodiaq in Nederland (en daarbuiten) gretig aftrek... Read more »
  • Oeps. Guenther Steiner krijgt een (juridisch) koekje van eigen deeg
    Of om in de Hollandse spreekwoorden te blijven; Guenther Steiner krijgt de deksel op zijn neus. Of Guenther Steiner kaatste een bal en kan die nu terugverwachten… Er wordt pas komend weekend weer gereden met de Formule 1-autootjes, maar er ias natuurlijk altijd nieuws wat we kunnen melden. Deze keer... Read more »
  • Rotterdam wil dat vieze auto’s rondjes door de stad gaan rijden
    Ja, dat klinkt gek hè? Maar Rotterdam wil echt dat vieze auto’s rondjes door de stad gaan rijden. We leven in gekke tijden. Van transitie enzo. Alles moet schoon, politiek correct en alles moet worden gedaan om te voorkomen dat mensen gekwetst worden. En hoe dat afloopt, kun je vragen... Read more »
  • Stellantis verkoopt zich de ballen uit de broek
    Althans, dat zegt Stellantis zelf. Ondergetekende snapt het niet helemaal meer. Bevinden we ons nou in een crisis, gaat het economisch nou juist heel goed, of is het een beetje om het even? Als je de talkshows mag geloven staat de wereld namelijk op het punt in brand te vliegen.... Read more »
  • Porsche winactie, tot 18:00 uur kan je nog meedoen
    Je kunt weer een mooie Porsche Tour of Legends-box winnen! De inschrijving stopt 13 mei om 18:00 uur. DAT IS VANDAAG! Het is inmiddels een traditie aan het worden: ieder jaar geven we een aantal mooie Porsche Tour of Legends-boxen weg. Porsche heeft zojuist de Tour of Legends 2024 gelanceerd,... Read more »

Sport Nederland

SPORTNIEUWS.NL

No RSS Item

FC UPDATE

RACING NEWS NEDERLAND

HET IS KOERS

No RSS Item

NU.NL – SPORT

HOCKEY.NL

    +

    Hockey.nl

  • Alle ogen op Paumen: ‘Ik moet mijn verantwoordelijkheid nemen’
    Opeens kreeg ze twee weken geleden een extra last op haar schouders. Maartje Paumen was jarenlang assistent van Ageeth Boomgaardt bij Tilburg. Maar toen de hoofdcoach op non-actief werd gezet gingen alle ogen op Paumen. De voormalig Wereldspeelster van het Jaar accepteerde na enige twijfel haar nieuwe rol. Een rol... Read more »
  • Carrousel HK: nog vijf dames vertrekken bij HDM
    Op deze pagina vind je een actueel overzicht van het laatste transfernieuws in de Tulp Hoofdklasse. We proberen zo compleet mogelijk te zijn, maar laat het ons weten als je iets mist via redactie@hockey.nl. Bekijk het complete overzicht van de transfers in de Tulp Hoofdklasse Heren voor het seizoen 24/25... Read more »
  • Uitzwaaiwedstrijden Oranje Dames en Heren in Zwolle
    De Oranje Dames en Heren komen vlak voor hun vertrek naar Parijs voor de Olympische Spelen nog twee keer in actie in eigen land, op het complex van HC Zwolle. De Oranje Dames spelen hun uitzwaaiwedstrijden op 14 en 16 juli tegen Japan. De Oranje Heren nemen het op 16... Read more »
  • Bierdouches en badjassen: Nijmegen op z’n kop na promotie
    47 jaar. Zo lang moesten ze erop wachten in Nijmegen. Vorig seizoen waren ze er dichtbij. Heel dichtbij zelfs. De kampioensshirts lagen al klaar, maar het lukte net niet. Maar komend jaar is het dan toch echt zover. Nijmegen keert terug in de Hoofdklasse. Blauwe rook dampte de lucht in.... Read more »
  • Samenvattingen Tulp Hoofdklasse Dames speelronde 22
    Zondagmiddag werden de laatste reguliere competitiewedstrijden in de Tulp Hoofdklasse Dames gespeeld. Hockeylegende Eva Drummond nam met HGC afscheid tegen haar oude ploeg Amsterdam. Playoff-deelnemers Kampong en SCHC ‘oefenden’ tegen elkaar in Utrecht. Dat en nog veel meer in de samenvattingen van de Tulp Hoofdklasse Dames. Veel kijkplezier! Kampong –... Read more »
  • Eva Drummond bezorgt HGC bij haar afscheid kippenvel
    Op de schouders van haar teamgenoten zwaaide Eva Drummond (35) zondag voor de laatste keer naar het publiek, na achttien jaar tophockey. Door haar vertrek uit Oranje was het niet het afscheid waar ze een paar maanden geleden nog op had gehoopt, met de Olympische Spelen in aantocht. Toch werd... Read more »
  • Round-up PK (H): Nijmegen kampioen, SCHC naar play-offs
    De mannen van Nijmegen hockeyen komend seizoen in de Tulp Hoofdklasse. Door een 4-1 thuisoverwinning op laagvlieger Almere kroonde de ploeg van Bas Bogaard zich tot kampioen van de Promotieklasse. Na een zenuwachtig begin waarin nummer tien Almere zeker niet onderdeed voor Nijmegen brak David Blom de ban door in... Read more »
?wi=362754&ws=

Picdumps – Leuke en grappige foto’s